Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Mircea Albulescu: "Nimeni nu tine un jurnal al fericirii"

Mircea Albulescu: "Nimeni nu tine un jurnal al fericirii"

Este omul si actorul a carui personalitate zdrobitoare l-a facut sa nu poata trece neobservat.

Pana si Dumnezeu l-a remarcat… si i-a daruit o voce cu un magnetism aparte, talent pentru a face minuni, har pentru a impartasi studentilor secretele sale… Acum, la 73 de ani, avand peste 50 de ani de cariera, Mircea Albulescu este multumit de misiunea pe care a primit-o de Sus.

S-a descurcat mai mult decat rezonabil… si daca ar lua viata de la capat, ar face acelasi lucru si ar deveni tot… marele actor Mircea Albulescu…mircea-albulescu1

Artistul cand iubeste, creeaza altfel. Sustineti acest punct de vedere?
Sigur ca da! Creeaza altfel, insa numai daca e nefericit in iubirea lui.

Asta inseamna ca iubirea este o conditie esentiala in creatie?
Cand e nefericita, da. Pentru ca nimeni nu tine un jurnal al fericirii. Nevoia de a te descarca prin suferinta este o realitate. Nu stiti ca bucuria nu dureaza mult daca e impartasita?

Dar ar putea fi nevoia noastra de a impartasi, de a darui mai departe….
Da! Dar iti dau suferinta mea, nu-ti dau bucuria… Gandurile grele – nu neaparat rele – sunt de piatra. Ele se asaza in fundul sufletului si numai Dumnezeu le mai scoate de acolo. Nu spun ca nu ies niciodata de acolo… dar e de tras. E nevoie de multe „macarale” ca eu sa ies din durerea mea – iar aceste „macarale” se gasesc in oameni, in privirile lor, in intelegerea si rabdarea lor. Stiti ce miracole poate face un zambet?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus