Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Misterul mortii lui Heath Ledger se adanceste

Misterul mortii lui Heath Ledger se adanceste

Purtatoarea de cuvant a unuia dintre medicii care au efectuat autopsia a declarat ca procedura a fost neconcludenta. Se pare ca mai este nevoie de teste toxicologice si de tesut pentru a fi stabilita cauza exacta a mortii lui Heath Ledger. Timpul estimat de medici este de 10 pana la 14 zile.

Totodata, au inceput sa apara dezmintiri oficiale ale unor informatii aparute in presa. Astfel, comisarul Ray Kelly a declarat ca actorul a fost gasit cu fata in jos, intr-o pozitie normala de dormit, si nu langa piciorul patului, asa cum au scris initial unele publicatii.

Nici informatia cum ca prin camera erau risipite somnifere nu este adevarata – a declarat Paul Browne, purtatorul de cuvant al politiei new york-eze. Acesta a tinut sa sublinieze ca anchetatorii nu au gasit la locul mortii droguri ilegale, nici bilete sinucigase sau semne ca ar fi avut loc vreo violenta. Iar reprezentantul actritei Mary-Kate Olsen, despre care s-a scris ca este proprietara apartamentului in care a murit Heath Ledger, a negat orice legatura intre clienta lui si apartamentul in cauza.

Intre timp, presa de pretutindeni se intrece in a face speculatii despre cauza mortii actorului australian: ba ca a fost supradoza de somnifere, ba ca actorul a consumat substante ilegale, ba ca s-a sinucis… Nimic nu trebuie insa crezut, pana in momentul in care surse oficiale vor face cunoscuta concluzia finala a autopsiei.

Conform Associated Press, Heath Ledger suferea de surmenare si insomnii, cauzate de munca intensa la filmul „The Dark Knight”. Actorul declara anul trecut, pentru publicatia The New York Times, ca rolul lui Joker l-a solicitat enorm si ca nu mai reusea sa adoarma. Motiv pentru care a apelat la somnifere prescrise de doctor, dar care nu prea isi faceau efectul.

Pozitia familiei Ledger a fost exprimata intr-o conferinta de presa: moartea lui Heath a fost un „accident tragic”. Totodata, tatal lui a rugat reprezentantii presei sa respecte dreptul familiei la intimitate si sa fie lasati sa-si deplanga pierderea in liniste.

O multime de personalitati din lumea filmului si-au exprimat deja condoleantele: Naomi Watts (poza) – fosta iubita a lui Heath Ledger, Nicole Kidman, Mel Gibson, Cate Blanchet, Jack Nicholson, John Travolta. Michelle Williams, mama fiicei lui Heath, s-a tinut pana acum departe de ochii lumii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus