Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Moartea lui Paul Walker: Care a fost cauza accidentului

Moartea lui Paul Walker: Care a fost cauza accidentului

Accidentul in care a murit Paul Walker, protagonistul francizei cinematografice "Fast & Furious", a fost cauzat de o defectiune mecanica a automobilului Porsche in care se afla actorul, fiind vorba probabil o scurgere de lichid la sistemul de directie.

  • Primul discurs public al lui Vin Diesel dupa moartea lui Paul Walker

Surse care au legatura cu magazinul auto Always Evolving, detinut de Paul Walker si Roger Rodas, cealalta victima din acest accident, spun ca au vazut la locul accidentului urme de lichid pe asfalt, care preced urmele lasate de cauciucurile automobilului Porsche in care s-au aflat cei doi barbati.
 
Aceleasi surse spun ca urmele de cauciuc apar pe asfalt la o distanta foarte mica de locul impactului. Potrivit surselor, daca Roger Rodas ar fi pierdut controlul automobilului, atunci urmele de cauciuc ar fi trebuit sa indice o schimbare a directiei de deplasare. In schimb, aceste urme formeaza o linie dreapta. Dupa parerea lor, acest element pare sa certifice teoria potrivit careia persoana aflata la volan nu a mai beneficiat de o functionare corecta a sistemului de directie.

Un alt element care a generat banuieli se refera la faptul ca flacarile au izbucnit extrem de repede in partea din fata a automobilului. Aceleasi surse spun ca incendiul ar fi trebuit sa izbucneasca in spatele masinii, unde se afla motorul automobilului, iar flacarile aparute in partea frontala intaresc teoria unei scurgeri de lichid.

Automobilul Porsche Carrera GT, in valoare de 500.000 de dolari, nu suferise modificari si nu era uzat, fiind condus destul de rar. Din acest motiv, aceleasi surse considera ca accidentul a fost provocat de un defect de fabricatie.

Departamentul de politie din Los Angeles a spus ca viteza a reprezentat un factor major care a dus la producerea acestui accident de automobil. Agentii de politie au gasit un automobil Porsche de culoare rosie, complet distrus si cuprins de flacari, atunci cand au sosit la locul producerii accidentului.

Paul Walker, in varsta de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Fast& Furious", a murit, intr-un accident de automobil, in Santa Clarita, California.

Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Iubita actorului, devastata
 

Prietena lui Paul Walker a aparut in public la cateva zile dupa decesul iubitului ei, devastata de durere. Jasmine Pilchard-Gosnell, in varsta de 23, a facut o vizita familiei lui Walker. Tanara profund afectata a stat cateva ore in casa familiei iubitului ei.

Comments

comments

Leave a Reply