Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Monica Bellucci si Vincent Cassel divorteaza

Monica Bellucci si Vincent Cassel divorteaza

Monica Bellucci si Vincent Cassel au decis sa divorteze dupa o viata de 17 ani impreuna dintre care 14 ani de casatorie.

Monica Bellucci si Vincent Cassel sunt casatoriti din 1999, dupa o relatie de trei ani. Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor la pelicula "L’appartement". Nici unul dintre ofiterii de presa a celor doi nu au dat mai multe detalii referitoare la cauzele acestei despartiri, dar amandoi au confirmat divortul amiabil.

Bellucci a jucat in cateva filme cu actorul francez Vincent Cassel si au impreuna doua fete: Deva (nascuta la 12 septembrie 2004) si Leonie (nascuta la 21 mai 2010).

In 2004, in timp ce era insarcinata cu Deva, Bellucci a pozat nud pentru varianta italiana a revistei Vanity Fair ca protest fata de legislatia restrictiva a italienilor in privinta tratamentelor de fertilitate, care le sunt interzise femeilor necasatorite, interzicerea fertilizarii "in vitro" a femeilor lesbiene, precum si a celor care au depasit varsta fertilitatii.

  • Andreea Diaconu model pentru Dolce & Gabbana

Monica Bellucci s-a nascut in Citta di Castello, din regiunea italiana Perugia, si este considerata una dintre cele mai frumoase actrite europene. Initial, ea a inceput o cariera in domeniul juridic, dar, in timp ce era studenta, a lucrat ca fotomodel.

A debutat ca actrita in 1990, in productii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscuta in 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Rolul din "L’appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat in "Malena" (2000), "Suspect de crima/ Under suspicion" (2000), "Fratia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar si in socantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alaturi de actorul Vincent Cassel.

Monica Bellucci este in prezent in Serbia impreuna cu Emir Kusturica unde filmeaza pentru o noua productie cinematografica, iar Vincent Cassel este in Franta, cu cele doua fete ale cuplui.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus