Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Moses Farrow ii ia apararea lui Woody Allen

Moses Farrow ii ia apararea lui Woody Allen

Moses Farrow este fiul adoptiv al lui Woody Allen şi Mia Farrow. În vârstă de 37 de ani, de profesie psiholog de familie,  Moses îl susţine pe tatăl adoptiv şi susţine că acuzaţiile surorii sale, care susţine că a fost molestată sexual de Allen, au fost influenţate şi implantate de mama lor.

Mama m-a detereminat să îl urăsc pe tatăl meu pentru că a dezbinat familia şi pentru că a molestat-o pe sora mea. Şi l-am urât ani de zile. Acum mi-am dat seama că acesta a fost modul ei de a se răzbuna pe el că s-a îndrăgostit de Soon-yi” a declarat pentru revista People Moses.

Fiul Miei Farrow a răcit relaţia cu mama sa şi a reluat-o în schimb pe cea cu tatăl adoptiv. ”Sigur că Woody nu a molestat-o pe sora mea. Ea îl iubea şi îl aştepta nerăbdătoare să îl vadă atunci când venea în vizită. Nu s-a ascuns de el niciodată până când mama noastră nu a reuşit să creeze atmosfera de teamă şi ură faţă de el. În ziua cu pricina eram şase sau şapte dintre noi în casă. Eram cu toţii în camere publice şi nimeni, nici tatăl, nici sora mea nu au fost în spaţii private. Mama era în mod convenabil plecată la cumpărături. Nu ştiu dacă sora mea chiar crede că a fost molestată sau dacă încearcă doar să îi facă pe plac mamei noastre. Să îi fii pe plac mamei era o motivaţie puternică, pentru că dacă erai de partea care nu trebuie era îngrozitor.

Răspunsul lui Dylan nu a întârziat să apară. ”Ea nu mi-a plantat niciodată amintiri false. Sunt amintirile mele…Într-una dintre cele mai sfâşietoare conversaţii pe care le-am avut cu ea m-a întrebat dacă spun adevărul. Mi-a spus că tata susţine că nu a făcut nimic” a declarat aceasta pentru revista People.

Femeia a mai declarat că atitudinea de susţinere a lui Moses faţă de Allen este ”o trădare faţă de mine şi de întreaga familie”.

Woody Allen şi Mia Farrow au avut un singur fiu biologic, Ronan, care a întrerupt orice legătură cu tatăl său. Dylan şi Moses au fost adoptaţi de cuplu în timpul căsniciei lor.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus