Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Nadia, vedeta la Globurile de Aur

Nadia, vedeta la Globurile de Aur

Nadia Comăneci a fost o veritabilă vedetă la defilarea de pe covorul roşu la Gala Globurilor de Aur. Evenimentul a avut loc duminică noaptea la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, iar nadia a fost una din atracţiile serii alături de multe alte staruri de cinema.

Nadia a purtat o rochie neagră strălucitoare, asimetrică, mulată pe corp, cu o lungă crăpătură pe piciorul stâng şi a fost însoţită de soţul ei Bart Conner. Nadia a strălucit pe covorul roşu şi a atras asupra ei toate privirile şi bliţurile fiind admirată atât de public, cât şi de vedete. Nadia Comăneci a fost salutată, a vorbit şi a făcut sute de fotografii alături de actorii de la Hollywood. Printre aceştia, unii sunt prieteni foarte apropiaţi ai nadiei şi ai lui bart Connor, fapt vizibil din modul în care s-au întreţinut la Gala Globurilor de Aur. Salma Hayek, Katie Holmes, Amy Adams, Michael Keaton, Patricia Arquette sau Reese Witherspoon, fiind doar câteva din vedetele care s-au întreţinut cu Nadia.
 
Nadia şi soţul ei, Bart Conner, i-au felicitat pe marii câştigători, Julianne Moore şi Michael Keaton, şi au imortalizat momentul. Salma Hayek, una din vedetele care s-au fotografiat alături de nadia a spus: "Nadia a fost eroul copilăriei mele. Am avut-o ca exemplu în tot ce am făcut şi ştiam că dacă îmi propun ceva, cu multă muncă pot reuşi. Mi-am dorit să îi calc pe urme Nadiei, am făcut şi eu gimnastică de performanţă. În momentul în care am fost selectată pentru lotul naţional, tata a refuzat să mă lase şi astfel mi s-a năruit visul de urca cândva, pe podiumul olimpic", a spus Salma.

Nadia s-a revăzut şi cu fosta soţie a lui Tom Cruise, Katie Holmes, cea care produce un documentar despre Nadia, fetiţa care avea să revoluţioneze gimnastica mondială după ce a obţinut primul zece, la Montreal.

Minute bune, Nadia a stat în compania lui Julianne Moore, cea care a câştigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un rol de dramă.

Globurile de Aur sunt decernate pe baza voturilor exprimate de cei 93 de membri ai HFPA, în timp ce Oscarurile, considerate cele mai prestigioase recompense din cinematografia americană, sunt decise de voturile celor peste 6.000 de membri ai Academiei de film americane (Academy of Motion Picture Arts and Science), ceremoniile urmân a avea loc la finele lunii februarie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus