Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Naomi Campbell vrea sa devina mama

Naomi Campbell vrea sa devina mama

Alte femei la vârsta ei au fiice adolescente cu care discută despre relaţii şi carieră dar super-modelul Naomi Campbell nu este ca alte femei. Nu doar din cauza carieri impresionante – face parte dintr-o generaţie de modele legendare – dar şi din cauze fiziologice, Naomi nu a putut avea copii până acum.

Până în martie 2008 Naomi a fost infertilă din cauza unui chist ovarian  pe care l-a îndepărtat pe cale chirurgicală. „Nu am putut să am copii până în martie. Acum e în mâinile Domnului. Mi-ar plăcea să am o familie” a mărturisit în acea perioadă modelul.

Campbell şi-a reluat declaraţiile de curând în cadrul unui interviu cu Diane Von Fustenburg, mărturisind că îşi doreşte un copil chiar dacă va fi o mamă sigură. „Sunt la vârsta la care am decis că vreau să am un copil. Vreau să am un copil, că sunt sau nu cu un bărbat. O să îl cresc singură.”

Naomi Campbell este single după despărţirea de miliardarul rus Vladislav Doronin în vârstă de 50 de ani. Prieteni apropiaţi ai cuplului au declarat despre cei doi că relaţia lor este mai degrabă o afacere foarte complexă: se despart şi se împacă în mod frecvent. Naomi şi Vladislav s-au cunoscut în 2008 în timpul festivalului de Film de la Cannes, după care a urmat o perioadă foarte bună în viaţa modelului.

În cadrul aceluiaşi interviu, Naomi a vorbit şi despre problema anorexiei în cadrul industriei de modelling declarând „problema alimentaţiei este foarte sensibilă pentru mine şi mă afectează pentru că în 28 de ani de carieră nu am văzut nici un designer care să îi spună cuiva să intre la dietă ca să slăbească. Fiecare este responsabil pentru acţiunile sale. Aşadar dacă decizi că nu vrei să mai mănânci pentru că vrei să arăţi într-un fel anume, este decizia ta.”

Ce părere ai despre decizia lui Naomi Campbell de a deveni o mamă singură?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus