Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Naomi Watts si Michelle Williams – in rolul lui Marilyn Monroe

Naomi Watts si Michelle Williams – in rolul lui Marilyn Monroe

Doua filme despre viata legendarei actrite Marilyn Monroe sunt in lucru la Hollywood. Primul dintre ele a fost anuntat inca din decembrie 2009 si se va numi „My Week with Marilyn”, iar rolul principal il va avea actrita americana Michelle Williams.

Filmul, produs de compania Weinstein – responsabila pentru productii ca „Inglorious Bastards”, „Nine” sau „Vicky Cristina Barcelona” – se va concentra asupra perioadei in care Marilyn Monroe a filmat in Marea Britanie pentru pelicula „The Prince and the Showgirl”, alaturi de Laurence Olivier.

Ralph Fiennes trebuia sa joace rolul lui Olivier, dar a renuntat la angajament pentru a regiza o adaptare dupa piesa lui Shakespeare, „Coriolan”. Producatorii de la Weinstein sunt inca in cautarea unui actor englez care sa joace rolul principal masculin, regizorul urmand sa fie Simon Curtis.

Cea de-a doua productie, cu Naomi Watts in rolul lui Marilyn, se va numi „Blonde”. In 2000, Joyce Carol Oates a scris un roman in care isi imagina viata interioara a actritei sex-simbol, un fel de memorii ale acesteia. Initial conceput ca o nuvela, romanul lui Joyce Carol Oates a devenit un bestseller cu peste 700 de pagini, care a fost deja ecranizat intr-o mini-serie pentru postul american CBS. Acum este randul marelui ecran, in ianuarie 2011 regizorul Andrew Dominik urmand sa inceapa filmarile.

  • Ca o curiozitate, atat Naomi Watts, cat si Michelle Williams au fost iubitele regretatului actor Heath Ledger.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus