Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Natalia Oreiro este insarcinata

Natalia Oreiro este insarcinata

Actrita de telenovele si cantareata Natalia Oreiro, in varsta de 34 de ani, este insarcinata, potrivit unui anunt postat recent pe site-ul oficial al cunoscutei artiste.

„Vreau sa impart cu toata lumea o veste minunata: Da…!!! Voi fi mama”, spune Natalia Oreiro pe site-ul sau personal.

Natalia Oreiro este casatorita cu cantaretul Ricardo Mollo din 31 decembrie 2001.

Natalia Oreiro s-a nascut pe 19 mai 1977 in Montevideo, Uruguay. A inceput sa studieze teatrul la 8 ani, iar la 12 ani a obtinut prima slujba in domeniul artistic. Pana la 16 ani a jucat in zeci de reclame, perioada in care s-a remarcat si ca dansatoare si ca actrita in telenovele precum „Dulce Ana/ Dulce Ana” si „Ricos y Famosos”. Anul 1998 i-a adus consacrarea Nataliei Oreiro, dupa ce a fost aleasa in distributia filmului „Un argentino en Nueva York”. Dupa acest film, Natalia Oreiro a lansat primul sau album muzical, intitulat „Natalia Oreiro”, single-ul acestui disc – „Cambio dolor” – fiind ales ca melodie de generic a telenovelei „Muneca brava/ Inger salbatic”, in care artista a avut unul dintre rolurile principale.

Natalia Oreiro a fost nominalizata in 1998 si 1999 la premiile Martin Fierro, echivalentul premiilor Emmy in Argentina, la sectiunea „cea mai buna actrita intr-un rol principal”. Si-a continuat si cariera muzicala, lansand in anul 2000 albumul „Tu veneno”, iar in 2002 cel de-al treilea sau disc – „Turmalina”.

Natalia Oreiro a fost si primul artist din Uruguay nominalizat la premiile Grammy (Latin Grammy 2001, pentru albumul „Tu veneno”). Natalia Oreiro a jucat in foarte multe seriale si telenovele, printre care „Muñeca brava”, „El deseo”, „Sos mi vida”. In 2008-2009, Natalia Oreiro a jucat in „Amanda O”, prima telenovela difuzata atat pe posturi de televiziune din 22 de tari, cat si pe internet si pe telefonul mobil.

In august 2001 Natalia Oreiro a inceput o relatie cu Ricardo Mollo, liderul trupei de rock argentiniene Divididos. La finalul lui decembrie 2001, Natalia Oreiro si Ricardo Mollo s-au casatorit in secret pe insula Fernando de Noroña (Brazilia).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus