Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Natalie Portman este noua ambasadoare Dior

Natalie Portman este noua ambasadoare Dior

Actrita Natalie Portman a devenit ambasadoare Dior, fiind protagonista celei mai noi campanii de promovare a parfumului Miss Dior Cherie, informeaza contactmusic.com. Claude Martinez, seful diviziei Parfums Christian Dior, a caracterizat-o pe Natalie Portman ca fiind „carismatica si eleganta”. Este pentru prima oara cand actrita de 29 de ani colaboreaza cu faimoasa casa de moda. Ea a fost rezervata vorbind despre propriile sale calitati, declarand ca rutina ei de infrumusetare nu este chiar sofisticata, iar frumusetea ei este „plictisitoare”.

„Sunt constienta ca a fi atragatoare este un factor esential pentru a primi o slujba, in meseria mea. Totusi, frumusetea poate fi plictisitoare, daca esti cu un barbat care se concentreaza numai pe felul in care arata sau daca tu, la randul tau, te gandesti numai la asta”, a declarat Natalie Portman.

Fotografiile pentru afisele campaniei Miss Dior Cherie au fost realizate de Tim Walker, in timp ce spoturile TV au fost regizate de Sofia Coppola. Campania va debuta in 2011.

  • Actrita, regizoare si producatoare de film, Natalie Portman a debutat in rolul adolescentei rebele din pelicula „Leon”, regizata de Luc Besson, si a continuat cu filme precum „Closer”, „Fantomele lui Goya”, „V de la Vendetta” si „Black Swan”, un thriller psihologic american in regia lui Darren Aronofsky, care a deschis Festivalul de la Venetia din 2010.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus