Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Natalie Portman – noua imagine a parfumurilor Dior

Natalie Portman – noua imagine a parfumurilor Dior

Actrita Natalie Portman este noua imagine a parfumurilor Christian Dior. Ea tocmai a semnat un contract cu celebra casa de moda frantuzeasca pentru a aparea in noua campanie de promovare a produselor Dior. Aceasta este prima data cand actrita americana reprezinta un brand de cosmetice sau de parfumuri, iar cei de la Dior sunt fericiti sa o aiba.

„Suntem extrem de incantati ca domnisoara Portman ne va reprezenta casa. Ea va simboliza cu gratie valorile, luxul si stralucirea Dior”, a declarat Claude Martinez, presedintele diviziei de parfumuri a brandului. Printre celebritatile care au facut reclama produselor Dior se numara Charlize Theron, Sharon Stone, Monica Bellucci si Jude Law.

Faptul ca Natalie Portman va reprezenta un brand cosmetic vine ca o surpriza pentru cei care isi mai amintesc ce spunea actrita in 2009: „Nu am o problema cu facutul banilor si nu as face ceva in care nu cred, doar de dragul banilor, de genul unei campanii pentru produse de machiaj”, declara ea atunci pentru E!.

Mai recent, actrita in varsta de 28 de ani a spus ca nu ar putea sa faca alta meserie in afara de cea de actrita. „As avea probleme cu aproape orice alta slujba care nu presupune ca eu sa port haine haioase si sa vorbesc cu accente hazlii”, a declarat Natalie Portman pentru revista Interview.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus