Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > National Enquirer: Daniel Craig este gay

National Enquirer: Daniel Craig este gay

Conform tabloidului american National Enquirer, cel mai recent James Bond, Daniel Craig, este cel putin bisexual, daca nu chiar homosexual. Actorul a fost vazut, sustine un articol din National Enquirer, in timp ce se saruta cu un barbat intr-un bar din Venetia.

Un martor care i-a surprins pe cei doi in parcare spune ca Daniel Craig a avut parte de un sarut frantuzesc cu prietenul lui. De fapt, Craig l-a tras pe acel barbat spre el si l-a sarutat. Martorul asigura ca nu s-a inselat si ca era chiar actorul din „Casino Royale”, sarutandu-se pe gura cu un barbat. Atunci cand cei doi si-au dat seama ca cineva i-a vazut, s-au indepartat imediat, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Pentru a nu lasa nicio urma de indoiala, martorul citat de National Enquirer a acceptat sa faca testul cu detectorul de minciuni.

Ca si cum nu era de ajuns, o a doua sursa sustine ca i-a vazut pe cei doi barbati intrand in bar, aratand ca orice cuplu gay normal. Barbatul misterios isi punea mana pe piciorul lui Daniel Craig si il mangaia pe umar in timp ce vorbeau, iar actorul britanic nu parea deranjat. Aceeasi sursa adauga ca a crezut despre actor ca venise sa asculte muzica live impreuna cu amicul lui gay, dar ca si-a dat seama ca lucrurile stau altfel atunci cand cei doi au inceput sa danseze impreuna.

Reprezentantii lui Daniel Craig nu au facut niciun comentariu referitor la cele sugerate de articolul din National Enquirer.

Comments

comments

Lasă un răspuns