Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Neti Sandu: Este un an al recompenselor

Neti Sandu: Este un an al recompenselor

Neti Sandu e plină de viață, tonică, pozitivă, iar chipul, precum și părul negru, lucios, pieptănat franțuzește i-au rămas neschimbate. Neti ne-a declarat că 2015 este anul celor îndrăzneți și unul numai bun pentru apariția copiilor.

La 57 de ani, vedeta Pro TV nu este doar o doamnă respectabilă, ci și o femeie bine, în adevăratul sens al cuvântului. Flirtează cu aparatul foto cu o dezinvoltură firească, mișcându-se cât se poate de natural în pantofii stiletto din lac negru. Îmi spune că, oricât ar încerca, nu poate scăpa de stilul rock, pe care ea îl consideră cât se poate de serios și pe seama căruia familia ei se distrează adesea. De altfel, familia este totul pentru ea, e locul unde-și petrece puținul timp liber. Adesea, merge la meciurile de baschet și de volei ale nepoților, copiii surorii ei. Cât despre rutina zilnică, se trezește invariabil în fiecare dimineață la 3.30, dă drumul la apa caldă, timp în care își bea ceaiul cu biscuiți și se uită la televizor. Vacanța preferată și-a petrecut-o pe Coasta de Azur, în vila exclusivistă a unei rude prin alianță. De-acolo, de pe colina scăldată în lumina soarelui, Neti Sandu putea vedea și Monaco, și Saint-Tropez. „O încântare!”, își amintește vedeta.

Păpușa Violet

„Pe păpușică am ales-o într-un moment în care eram răscolită în toate străfundurile sufletești. Am trecut prin dreptul unei librării, am zărit-o cu coada ochiului și am știut că este exact ce-mi trebuia. I-am zis: «Tu mergi cu mine». Aveam nevoie să mă întorc la vârsta copilăriei, lipsită de griji. Mai târziu, am aflat că o cheamă Violet. Atunci i-am căutat și prietenul băiețel. De vorbit nu vorbesc cu ea, dar îmi intuiește secretele.

Dar de la nepoți

Acum câțiva ani, m-am dus în vizită la nepoței și am văzut că aveau două triciclete de jucărie. După un moment de negocieri, Alexia și Darius, în mărinimia lor, au hotărât să îmi dea mie una dintre triciclete. E atât de suavă, ca o dantelărie! Și e de la nepoții mei!

Rock la căști

Am acest MP3 de mulți ani, îl mut dintr-o poșetă într-alta. Îmi plac mult melodiile  lui Shakin’ Stevens, mi se par foarte antrenante și tocmai bune pentru drum. Orice fac, tot la rock mă întorc!”

Articol preluat din ediția de aprilie 2015 a revistei Femeia.

Autor: Adriana Moscu

Sursa foto: Vlad Stănescu

Comments

comments

Lasă un răspuns