Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Nicole Kidman – nemultumita de efectele botoxului

Nicole Kidman – nemultumita de efectele botoxului

Intr-un interviu acordat unei reviste germane, Nicole Kidman a recunoscut ca a folosit botox dupa ce ani la rand a negat ca si-ar fi mentinut tineretea cu ajutorul acestui tratament. Actrita in varsta de 43 de ani a adaugat insa ca a renuntat la injectiile cu botox pentru ca nu a fost multumita de rezultate.

Nu este prima data cand aflam de nemultumirea actritei referitoare la botox. In 2008, un chirurg estetician a declarat in cadrul unei conferinte medicale ca Nicole Kidman nu a fost deloc incantata de acest produs. Dar pe vremea aceea, actrita nu confirmase ca a apelat la botox.

Acum, ea a marturisit ca a incercat multe lucruri pentru a tine ridurile departe, dar, in afara unei diete corespunzatoare si a sportului, nu functioneaza nimic: „Am incercat chiar botox, dar nu mi-a placut cum arata fata mea. Nu-l mai folosesc si acum pot sa-mi misc fruntea din nou”.

  • Nicole Kidman a devenit cunoscuta in 1995, cu filmul „To Die For”, in regia lui Gus Van Sant, si a castigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul „The Portrait of a Lady” (1996), adaptare a romanului lui Henry James.
  • In 1999, a jucat in „Eyes Wide Shut”, in regia lui Stanley Kubrick, alaturi de Tom Cruise, sotul ei din acea vreme.
  • A castigat Globul de Aur, premiul BAFTA si premiul Oscar pentru rolul scriitoarei Virginia Woolf din „Orele” (2002).

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus