Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Nicoleta Nucă: Am planuri mari

Nicoleta Nucă: Am planuri mari

Frumoasă, proaspătă, însă cu o voce profundă, cultivată, Nicoleta Nucă este cu fiecare apariție o confirmare a talentului muncit în slujba muzicii.

Cine ești tu, Nicoleta?

Sunt artist, am 22 de ani, sunt din Chișinău, am locuit mulți ani în Italia, actualmente stau în București. Sunt semifinalistă X Factor 2014 și am devenit artist Global Records din februarie 2015. Sunt pasionată de muzică, îmi place să fac sport, sunt o adeptă a mâncării sănătoase.

Când ai început să cânți? Cum ai ales această cale?

De fapt, alegerea de a face muzică a avut loc după o întâmplare interesantă: când eram mică, părinții mă duceau vara la bunici și, pentru că nu-mi găseam niciodată locul, bunicul îmi construise un leagăn, care apoi a devenit scena mea, fiindcă stăteam de dimineață până noaptea în el și cântam în gura mare. Casa fiind pe deal, vocea mea se auzea în tot satul, iar într-o zi, când au venit părinții să mă ia acasă, o vecină i-a zis mamei să meargă să mă testeze. Așa m-a dus mama la prima profesoară de canto.

Familia te-a încurajat pe drumul muzicii? 

Da, părinții mi-au fost mereu alături în alegerea de a face muzică, în special mama, care m-a susținut și s-a dedicat trup și suflet pentru a mă ajuta să-mi realizez visul. Și îi mulțumesc pentru sprijinul necondiționat, răbdare, încredere și iubire!

Ce planuri ai?

Am planuri mari, însă deocamdată pot vorbi doar despre cele din viitorul apropiat. Îmi promovez cel mai nou single, „Inima mea, lucrez la piesele pentru cel dintâi album, mă dedic filmărilor pentru „Te cunosc de undeva!. Și, desigur, în paralel, susțin concerte.

Ce a însemnat tot acest parcurs pentru tine? Cui îi ești recunoscătoare?

Acest parcurs încă înseamnă mult, pentru că nu sunt nici măcar la jumătatea lui. Dar îi sunt și îi voi fi recunoscătoare pentru tot ce s-a întâmplat până acum în primul rând mamei, fiindcă ea a fost cea care m-a susținut și mi-a fost alături în orice clipă și m-a încurajat atunci când simțeam că nu mai pot.

Cum depășești o zi proastă?

Ca mici trucuri, ascult muzică, fac sport, vorbesc cu prietena mea cea mai bună, orice mă determină să nu mă mai gândesc la lucruri negative.

Dacă ar fi s-o iei de la capăt, ce cale ai alege?

Aceeași cale, doar că mi-aș dori să plec la drum cu mintea de acum. În unele situații, aș face alte alegeri.

Citește și:

Simona Patruleasa: Frumusetea nu inseamna fericire

Olivia Paunescu: Imi place sa fiu cucerita

Lidia Buble: Un om simplu este cel mai frumos lucru

Articol preluat din ediția de martie 2016 a revistei Femeia.

Autor: Cătălina Oprea

Foto: PR (Gabriel Hennessy)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus