Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Nicolle Stănese: Sufletele pereche există

Nicolle Stănese: Sufletele pereche există

O cantitate generoasă de șarm, un zâmbet după pofta inimii și eleganță cât cuprinde. Aceasta pare să fie rețeta succesului profesional pentru gazda emisiunii Bake off România, Nicolle Stănese. Iar ingredientele împlinirii personale ni le-a oferit pe tavă chiar frumoasa prezentatoare!

A debutat în televiziune la 16 ani, după care a prezentat matinalul la Antena 1 și concursul Eurovi­sion la TVR 1, iar acum se numără printre vedetele postului Pro TV. Sibiancă get-beget, Nicolle este soție iubitoare, mama unei fetițe superbe, Ana-Victoria (doi ani și jumătate), femeie de afaceri, dar și o gospodină desăvârșită, care nu se teme să experimenteze în bucătărie.

Cât de bine te pricepi la gătit?

Sunt suficient de pricepută ca să-i satisfac poftele fetiței mele, Ana-Victoria, iar pretențiile ei se intensifică pe măsură ce crește, așa că trebuie să țin pasul. (râde) Ideea e că îmi place să mă distrez în bucătărie. Întotdeauna! Gătesc doar ce-mi place să mănânc. Sunt câteva site-uri de unde îmi iau rețetele, chiar am un caiet unde le notez pe cele preferate. Gătesc cu plăcere ciorbe, paste și pește la cuptor. Evident, iubesc să mă joc cu rețetele, în special în ce privește deserturile. Adaug ingrediente care consider că dau un gust special preparatului și mă străduiesc să arate bine, pentru că am învățat la Bake off România cât de importantă este prezentarea. Cât despre deserturile mele preferate, pot spune că sunt mai multe, dar lista începe cu tiramisu.

La doar 25 de ani, ești deja soție și mamă. Care sunt ingredientele esențiale pentru o viață de familie fericită?

Cu siguranță, nu există o rețetă a fericirii universal valabilă. Exact ce-ți spuneam la prăjituri: eu pot să prefer mai dulce (asta chiar se întâmplă) și tu să vrei să adaugi puțină scorțișoară… Cred mult în echilibrul simplu și în liniștea pe care fiecare dintre noi o caută.

Tot la Sibiu locuiești sau, în sfârșit, te-ai mutat la București?

Locuiesc tot la Sibiu și asta nu se va schimba. E un lucru asumat și nu mi-e greu deloc să vin în București de fiecare dată când este nevoie de mine, chiar dacă asta se întâmplă săptămânal. Sibiul are liniște. Lucrurile sunt mai agitate în Capitală. Și, sincer vorbind, sunt un om calm, care are nevoie de agitație în doze mici. E un echilibru. Se îmbină perfect aceste două locuri!

Ai cochetat cu modellingul în trecut, iar acum deții propriul brand vestimentar. Ești o femeie de afaceri pricepută?

Melor este un brand românesc în care sunt implicată cu totul, începând cu sufletul. Designul final al pieselor vine în urma mai multor idei ale celor din echipă, nu este doar meritul meu. Femeie de afaceri pricepută… Hm… Sunt la început de drum, ca să fiu sinceră. Pregătită să învăț și dornică de muncă. Aș putea să răspund la întrebarea aceasta peste zece ani? (râde)

Spune-ne cum îți definești stilul vestimentar.

Simplu, comod, dar feminin. Întotdeauna feminin. E o simplitate complicată, de fapt. Sună ciudat, nu-i așa? Știi cum e
la păr, atunci când ai o coafură ce pare neglijentă, dar, de fapt, este mult lucrată? Ei, așa este cu simplitatea complicată. Îmi plac hainele simple, dar altfel. Care au acel ceva și nu trec neobservate.

Că tot a venit vorba despre înfățișare, cum ai reușit să scapi de cele 30 kg pe care le-ai luat în timpul sarcinii?

Nu m-a stresat deloc acest aspect. Știam că o să vină firesc și eram mult prea euforică datorită schimbărilor minunate
pe care Ana-Victoria le-a adus în viața mea ca să-mi pierd timpul concentrându-mă pe felul în care arăt. Am alăptat un an și trei luni și cele 30 kg s-au dus în primele luni după naștere. Ulterior, am început să fac sport pentru tonificare
și, în combinație cu alergatul după Ana-Victoria, lucrurile au dus la rezultatul de astăzi.

Pe când o surioară sau un frățior pentru Ana-Victoria?

Când o să vrea Dumnezeu.

Ce-i rezervă viitorul lui Nicolle Stănese?

Doar lucruri minunate, momente speciale alături de cei care-mi fac bine sufletului, o viață frumoasă, râsul copilașilor lângă omul pe care îl iubesc.

Dezvăluie, te rog, un secret despre tine.

Mănânc ciocolată cu lingura direct din borcan, noaptea. Destul de des. Adică… des. Bine, săptămânal. De 2-3 ori
pe săptămână. (râde)

3 momente cruciale

  • Nașterea Anei-Victoria este cel mai important moment din viața mea! M-a întregit, m-a umplut de viață și sens. Este un Rac sensibil și plin de dragoste, născut cu o zi înaintea mea.
  • Momentul în care am înțeles că sufletele pereche există și, mai devreme sau mai târziu, ele trebuie să se întâlnească pentru a putea respira unul prin celălalt.
  • Începutul colaborării cu Pro TV, postul de televiziune la care, cumva tacit, îmi doream să ajung.

Citește și:

Diana Munteanu: Cred în iubire

Paula Chirilă: Mă simt bine în pielea mea

Maria Dinulescu: Îmi dau sufletul pentru personaje

Articol preluat din ediția de aprilie 2016 a revistei Femeia.

Autor: Alexandra Rotărescu

Foto: PR ProTV

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus