Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Nina Dobrev si Ian Somerhalder s-au despartit

Nina Dobrev si Ian Somerhalder s-au despartit

Nina şi Ian au fost într-o relaţie stabilă timp de aproximativ 3 ani. Cei doi au fost foarte discreţi, mai ales la începutul idilei dintre ei, pe care au păstrat-o secretă mai multă vreme, până şi-au dat seama că povestea lor de dragoste este ceva sigur.

Diferenţa de vârstă de 10 ani, Dobrev are 24 de ani iar Somerhalder are 34, nu i-a împiedicat să se bucure unul de celălalt. Pe tot parcursul relaţiei, cei doi au fost la fel de discreţi ca la început şi au mers la evenimente separat şi au evitat să pozeze şi să dea interviuri ca şi cuplu. Au adoptat o atitudine de profesionişti care le-a prins bine.

Nina a mărturisit într-un interviu că nu şi-a dorit o relaţie dar că nu a putut să spună ”nu” sentimentelor. ”Nu am vrut să mă întâlnesc cu unul dintre colegii de platou. Scopul meu în show a fost să fiu o profesionistă. Dar uneori nu poţi să controlezi cu cine ai o conexiune deosebită şi nu poţi să lupţi prea mult cu sentimentele – ceea ce am făcut, pentru mult, mult tmp.”

În ciuda separării, cei doi se comportă în continuare în mod profesionist, fără declaraţii scandaloase şi alte acuzaţii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus