Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Noile forme ale Andreei Esca

Noile forme ale Andreei Esca


Story: In momentul in care te-ai hotarat sa mai dai cateva kilograme jos, ce a fost cel mai greu sa faci?

Andreea Esca: Am sa incep prin a spune ca mi se pare ca vorbim prrea mult despre acest subiect. Am slabit doar cateva kilograme, de fapt, nu e ceva de nemaivazut. Aveam in jur de 60 si acum am 55-56. Insa, desigur, am sa va raspund: cel mai greu mi-a fost sa nu mai mananc seara, la intalnirile cu prietenii.

Story: Andreea, care sunt regulile de la care acum nu te abati? Ma refer la alimentatie, cati si la stil de viata, miscare…

Andreea Esca: Nu am nicio regula. Singura mea regula este sa fiu la ora 19:00 la pupitrul stirilor. Dar incerc sa nu mananc mult dulce, sa evit painea, pastele, cartofii, ma rog, tot ce stim sigur ca ne va aduce niste kilograme in plus. Apoi, merg de trei ori pe saptamana la pilates, unde am niste antrenoare foarte bune.

Story: Nu pari chiar pasionata de sala de fitness, mai ales ca programul probabil ca nici nu-ti permite. Cum rezolvi acest aspect?

Andreea Esca: Nu par, dar sunt. Am facut sport intotdeauna. Inot, schiez, patinez, merg la aerobic, la spinning, diverse. Acum, insa, sunt in perioada pilates.

Story: Care e mesajul pe care vrei sa il transmiti cititoarelor legat de stilul de viata pe care crezi ca ar trebui sa-l adopte?

Andreea Esca: Le spun din toata inima ca fericirea este cea mai sigura cale catre un look de invidiat. Din pacate, insa, nu le pot da reteta. Si atunci le doresc sa o gaseasca, sa stie ca, daca vor face, daca vor trai lucruri care le fac fericite, se va vedea. Si bonus: sa faca un pic de sport in limita timpului fiecareia.

Consecventa

Andreea Esca si-a conservat perfect sobrietatea care a consacrat-o, dar nu a facut niciodata rabat de la stil. Poarta cu aceeeasi lejeritate si sacoul, si pantalonii de piele, dovada ca feminitatea nu tine cont de materiale.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus