Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Nume de cod Papadopol

Nume de cod Papadopol

Zambila, fata de florareasa de la Gara de Nord, n-ar fi indraznit sa viseze ca va pune vreodata piciorul ascuns sub fuste-nvolburate intr-un cazinou. Si nici n-a fost asa, pentru ca aceasta Zambila s-a despuiat de fuste, si-a despletit cozile, si-a aruncat basmaua. A redevenit Ioana. Ioana si-a lasat acasa copila, si-a luat la brat sotul, au schimbat mai multe tinute sofisticate, au jucat la ruleta. Ei nimeni nu i-a mai spus „fa, Zambilo…” si nici ea n-a mai vorbit cu apelativele de platou (desi spune ca, dupa atatea filmari, ii vine greu!).

Daca te casatoresti dupa doar trei luni de amor neoficial, pastrezi intacta dorinta de-a flirta cu cel de-alaturi? Raspunsul lor pare sa fie DA. Si-au aruncat ocheade, el inchidea cu grija usa incaperii in care ea se schimba (pe care ea o mai uita deschisa), s-au tinut de mana, ea i-a suflat in zaruri si zarurile au fost aruncate. Cu noroc.

Ioana si Papi au castigat. Nu la ruleta, nici la carti. Ioana ne-a scris cateva randuri despre una, despre alta, un rol, un dor, o rautate, o certitudine, un ideal. S-a prezentat ca o visatoare pragmatica (idealul ei e unul palpabil, o casa a lor) si ca o femeie sigura pe ea, in viata careia iubirea e o certitudine, in stare sa sfarame imposibilul. Si sa-l transforme. Nu trebuie decat sa sufli. E ca la zaruri.

IUBIRE. De cand sunt mama, iubesc si descopar, zi de zi, alte sensuri ale iubirii. Pe masura ce se dezvolta copilul meu, am parte mereu de sentimente si emotii noi.

IMAGINE. In fiecare seara, cand ma uit in oglinda, vad o femeie matura, sensibila, suficient de bogata sufleteste, intr-un cuvant, „implinita”.

GAND. Prima data, cand mi s-a propus sa joc intr-o telenovela, ma gandeam ca voi ajunge cunoscuta ca si Gabriela Spanic, Edith Gonzales, Natalia Oreiro si alte nume sonore din telenovelele sud-americane.

ROL. Tiganca vaduva cu nume de floare mi-e draga pentru ca este sensibila si mama, ca si mine.

COSTUME. O fusta de piranda nu-i rochie de printesa, ci cel mai comod costum pe care l-am purtat intr un rol pana acum.

Citeste in numarul de februarie al revistei Femeia. despre tot ce inseamna dor, surprize, despre convingerile si idealurile Zambilei si Ioanei.

REPLICA. Dintre toate replicile pe care actrita Ioana Ginghina le-a rostit, preferata mea este „Ioi, istenem!”. Este o replica pe care o folosea frecvent Ildiko, personajul meu din „Numai iubirea”.

AMINTIRE. Imi voi aminti mereu ziua de filmare in care am tras o scena de sinucidere. Era o secventa ce se petrecea la „Lacrimi de iubire”, in care Lili Savu, personajul meu, era intr-o cada plina cu apa si trebuia sa-si taie venele cu un ciob de sticla. Dupa ce am terminat de filmat, cand am iesit din cada cu apa, am calcat direct in ciobul respectiv.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus