Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Oana Ionita si Florin Budnaru: Nunta din iubire

Oana Ionita si Florin Budnaru: Nunta din iubire

Mai e puţin până la nuntă… Aţi pus la punct ţinutele, totul?

Oana: Mi-aş dori să iasă perfect. Sunt foarte multe detalii de pus la punct. Şi de toate trebuie să mă ocup eu, pentru că Florin are turnee prin ţară în fiecare săptămână. Eu voi îmbrăca trei ţinute de la Angel Brides, una de prinţesă, alta în genul anilor ’60, comodă, pe care am s-o asortez cu nişte balerini ca să pot dansa, şi o rochiţă albă, de gală, mai spre dimineaţă. Florin va purta o ţinută de la Adina Buzatu.

Ce locaţie aţi ales?

Florin: Palatul Ghika, unde aşteptăm în jur de 150 de invitaţi – mulţi prieteni, colegii noştri din televiziune şi de la Operă.
Oana: Naşi ne vor fi Ioana şi Mihai Găinuşă, care au botezat-o pe Isabel. Cât despre dansul mirilor, vrem să păstrăm valsul tradiţional, preţios şi elegant. Am avut câteva repetiţii împreună cu Ştefan, instructorul de dans la sala mea. Nu am vrut să fac eu coregrafia, ca să nu aibă Florin impresia că mă avantajez pe mine. După prima şedinţă, ne-am dat oricum seama că ne potrivim perfect! De fapt, Florin m-a ajutat şi la coregrafiile de la „Dansez pentru tine“. Repetam prizele împreună şi nu m-a scăpat niciodată!

Isabel dansează şi ea?

Oana: A participat de curând la o oră de balet, şi-a tras singură salteluţa, s-a dus într-un colţ şi a făcut toate exerciţiile pe care le făceau fetiţele mai mari, cât a putut ea de bine.

Pare că la voi în familie e armonie deplină. Chiar nu aveţi motive de dispută?

Oana: Ne-am dori să avem mai mult timp unul pentru celălalt şi să fim mai relaxaţi atunci când suntem împreună, să încercăm să nu ne mai gândim la proiecte, să nu mai sune telefoanele.
Florin: Încă aşteptăm o ceartă adevărată, să vedem cum e, pentru că în momentele grele e cel mai important de văzut cum reacţionează fiecare. Atunci când e uşor, când ţi-e bine, când sunt bani, toată lumea zâmbeşte, toţi sunt pozitivi, ai o grămadă de prieteni. Momentele grele fac diferenţa.
Oana: Florin reacţionează foarte bine în astfel de momente. În perioada „Dansez pentru tine“, când relaţia noastră se afla la început, iar presiunea era foarte mare, m-a susţinut zi de zi, m-a sfătuit şi a avut grijă de mine.

Florin: Asta fiindcă eu cred că Oana e un om extraordinar, care va ajunge pe cele mai înalte culmi. Totuşi, aş avea ceva să-i reproşez: să se gândească în ce fel ar putea să-mi cedeze mai mult spaţiu pentru haine. Momentan, ea are unşifonier, iar eu – un scaun. Am uitat – de curând, mi-a dat un sertar, dar a început să-l umple cu lucrurile ei. 

Are o şcoală de dans, o fetiţă adorabilă şi un viitor soţ ‒ chipeş şi talentat ‒ căruia Isabel, fetiţa de doar trei ani a Oanei, îi spune deja „tată“. La 32 de ani, Oana Ioniţă se simte de parcă ar fi nimerit în cea mai frumoasă dintre poveştile cu prinţese şi feţi-frumoşi.

După doar opt luni de relaţie, bat clopote de nuntă. Nu v-aţi pripit?

Florin: Ne-am dorit amândoi o familie, aveam nevoie de linişte în viaţa noastră, ne săturasem de singurătate. Apoi, când ştii că tot ceea ce-ţi doreşti e în faţa ta, nu mai stai prea mult pe gânduri. (Se uită la Oana şi zâmbeşte cu drag.)
Oana: Aşa e! Când ne-am cunoscut, printre primele lui cuvinte au fost acelea că-şi doreşte o familie. Era în căutarea stabilităţii şi eu i-am propus, mai în glumă, mai în serios, să ne căsătorim!

Cum v-aţi cunoscut?

Oana: În septembrie, anul trecut, la un botez. Am hotărât să merg acolo în ultimul moment, împinsă de Isabel; a fost primul eveniment la care am mers însoţită de ea. Acolo l-am întâlnit pe Florin, de care m-am îndrăgostit la prima vedere. Am stat amândoi la aceeaşi masă, am vorbit, era ca şi cum ne-am fi cunoscut de-o viaţă.

Şi cum aţi ajuns, până la urmă, să formaţi un cuplu?

Florin: Eu am fler şi ştiu de ce are Oana cel mai mult nevoie: iar acela sunt eu! (Râde.)
Oana: Mă tot gândeam ce pretext să găsesc ca să ne mai vedem şi l-am invitat la nişte cursuri de dans, la sala mea. Dar Florin a zis că nu vine decât dacă am aparate de fitness. Drept urmare, am făcut şi sală de fitness, ca să vină mai des!

Florin, ce-ţi place la Oana cel mai mult?

Florin: Cel mai mult la Oana îmi place Isabel. Mă topesc după copii. Dacă ar fi avut doi sau trei, ar fi fost şi mai bine. Isabel e un suflet atât de curat! Pot să spun că e viaţa mea.
Oana: Iubirea e reciprocă. Pe Florin îl trezeşte prima oară dimineaţa, cu el se joacă, cu el învaţă alfabetul, cifrele, cu el dansează şi cântă. Eu sunt părintele cel mai serios din noi doi.

Oana, pe tine cum te-a cucerit Florin?

Oana: Florin m-a atras cu totul, dar în special cu liniştea şi calmul lui. Apoi, îmi place de mine când sunt în preajma lui. Îmi oferă echilibrul de care am nevoie.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus