Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Oana Zavoranu continua razboiul cu mama ei

Oana Zavoranu continua razboiul cu mama ei

Nu mai e un secret pentru nimeni ca Marioara ZAVORANU detine o avere frumoasa, printre care si 9 spatii comerciale, toate in zone extrem de scumpe ale Capitalei. Unul dintre ele este o cafenea din piata Dorobanti, al carei contract de inchiriere a expirat de curand.

Povestea este complicata, asa ca am rugat-o pe Oana ZAVORANU sa ne explice: „In august, am intrebat-o de cafenea, pentru ca stiam ca spatiul se va elibera in septembrie. Nici macar n-am indraznit sa i-l cer gratis, desi mi se cuvine, i-am spus sa mi-l inchirieze mie. Mama mi-a zis atunci ca nu se elibereaza in septembrie, ci abia in aprilie, si ca mi-l da pentru o chirie lunara de 8.000 de euro. Am rugat-o sa facem un precontract, ca sa fiu sigura ca va fi al meu. I-am spus ca ii dau banii de chirie pe sase luni in avans, dar mi-a replicat ca nu se poate, ca ea nu face ilegalitati. Si a ramas ca in aprilie sa batem palma.”

La scurt timp, Oana a inceput sa primeasca telefoane de diversi amici care o intrebau daca nu-i ajuta sa inchirieze ei cafeneaua cu pricina, pentru ca stiau ca din septembrie e disponibila. A sunat-o pe mama ei si a intrebat-o, dar i-a spus ca respectivii bat campii. Si… surpriza! In septembrie a constatat singura ca in locatia cu pricina a inceput renovarea si se instaleaza alti chiriasi.

„M-am facut foc si para, am sunat-o pe mama sa o intrebat-o de ce m-a mintit. Initial, mi-a spus ca n-a stiut ca s-a dat cafeneaua – desi nu avea cum sa nu stie – apoi ca i-au dat mai multi bani, ca, in final, sa-mi spuna in fata ca nu a vrut sa mi-o dea mie. In acel moment, mi-am dat seama ca mama chiar are ceva impotriva mea, ca nu e gluma si chiar nu mai exista nici o cale de reconciliere intre noi. Asa ceva nu se poate, m-a mintit cu buna stiinta! O sa redeschid procesul, dar o sa si arat in fata tuturor ce fel de om e mama. Cu probe, evident, pentru ca mie nu-mi place sa vorbesc aiurea. Ceea ce voi arata eu despre ea ar trebui sa o faca sa se mute din tara asta.”

Desi acum cativa ani, Oana si mama ei aveau o relatie minunata, iata ca lupta pentru avere le-a inversunat foarte tare una impotriva alteia. Am intrebat-o pe Oana daca gaseste vreo explicatie, daca stie ce s-a intamplat si care a fost motivul pentru care s-a racit atat de tare relatia lor.

„Cred ca banii i-au luat mintile, altfel nu-mi explic. Mama a devenit un om pe care nu-l mai recunosc. Eu voi demonstra ca m-a mintit, ca este altfel decat vrea ea sa para, ca e un om care a uitat de copilul lui. In firma aia, e o intreaga marsavie, dar voi scoate totul la iveala, pentru ca mama imi insulta inteligenta. Imi spune ca, atunci cand va muri, voi avea tot. Adica pe la 70 de ani o sa fiu foarte bogata…”

In ultimele declaratii pe care Marioara Zavoranu le-a dat presei, spunea ca Oana vrea ca ea sa vanda toate bunurile si sa-i dea banii cuveniti. „Nici pomeneala, nu i-am cerut asa ceva niciodata. Eu i-am cerut ceva din ce-mi apartine si ea a refuzat orice incercare a mea de reconciliere. Nu-mi place ca trebuie sa ma lupt cu propria mama, dar nici nu pot sa las lucrurile asa. M-a mintit, mi-a furat averea… Mama mea!”

Poate ca exista in anturajul femeii de afaceri cineva care o influenteaza sa nu se impace cu fiica ei, caruia nu-i place ca cele doua sa fie in relatii bune. E o ipoteza cat se poate de plauzibila, dat fiind ca este vorba de o avere atat de mare.

STORY REMEMBER
In urma decesului tatalui ei, Nicolae ZAVORANU, Oana trebuia sa mosteneasca o avere deloc de neglijat. Numai ca, in anul 2000, a semnat de bunavoie un act prin care ii ceda mamei ei partea de avere ce i se cuvenea. Scandalul a inceput cand Oana a cerut un spatiu in care voia sa inceapa o afacere si mama ei s-a opus vehement, motivand ca ea nu e in stare sa administreze o afacere. De aici si pana la proces nu a mai fost decat un pas…
Citeste mai multe stiri mondene in revista

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus