Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Oana Zavoranu in conflict cu Valeriu Lazarov

Oana Zavoranu in conflict cu Valeriu Lazarov

Biografia Oanei Zavoranu transpusa pe ecran parea sa fie proiectul forte al postului Romantica, care a angajat-o pe controversata vedeta cu un onorariu mai mult decat generos. Se pregateau 60 de episoade in care actori consacrati sau debutanti urmau sa-i interpreteze pe toti cei despre care Oana a povestit ore in sir la emisiunile lui Dan Diaconescu de la OTV.

Proiectul parea promitator, insa caracterul vulcanic al Oanei a starnit un conflict intre ea si echipa lui Valeriu Lazarov. Dupa ce a parasit postul Acasa TV, unde s-a remarcat in doua telenovele, Oana a tinut prima pagina a ziarelor cu scandalurile ei familiale: unchiul ei ar fi influentat-o negativ pe mama Oanei care acum nu vrea sa-i acorde fiicei o mostenire fabuloasa.

Citeste in STORY, numarul curent:

  • Crina Matei o da in judecata pe fosta sotie a iubitului ei
  • Britney Spears – In razboi cu mama ei
  • Romanita Iovan da moda pe afaceri cu turismul de lux

Intuitiva, Oana a stiut ca aceasta tragedie transpua in scenariu i-ar relansa cariera de actoriceasca, afectata de hotararea trustului Pro de a nu mai colabora cu ea. Si cum o productie de succes era sinonima cu numele Valeriu Lazarov, Oana a luat legatura cu acesta si au batut palma.

Oamenii din echipa lui Lazarov au inceput sa scrie scenarii si au anuntat castinguri. Miscarile de forte i-au parut insa Oanei prea lente. Isi dorea sa fie consultata pentru orice mic detaliu si sa vada produsul finit cat mai repede pe sticla, mai ales ca postul Romantica isi deschisese portile in timp ce serialul nu era nici la stadiul de casting.

Valeriu Lazarov era implicat in mai multe proiecte de la care nu se putea sustrage, chiar daca subiectul Zavoranu reprezenta o garantie a succesului. Drept urmare, Oana s-a apucat sa anunte in presa ca organizeaza un casting paralel cu cel organizat de echipa oficiala. Acest fapt l-a infuriat pe Lazarov. Oana isi dorea promovare cu orice pret, aruncand, din cand in cand, cate o „pastila” presei, contestand profesionalismul echipei de PR si spunand ca nu i se face destula reclama.

Oana Zavoranu este hotarata sa isi produca singura telenovela, chiar daca va plati doua milioane de euro din propriul buzunar.

Degeaba i s-a explicat ca acest lucru nu se poate intampla decat cel mult o luna inaintea difuzarii primului episod. S-a hotarat ca filmarile sa inceapa in vara, iar serialul sa debuteze pe ecran la toamna, atunci cand publicul petrece mai multe ore in fata televizorului decat in sezonul estival. Enervata de aceasta amanare, Oana a declarat ca ea nu-si sacrifica vara pentru filmari, deoarece vrea sa plece cu Pepe in concediu.

Lucrurile s-au precipitat in momentul in care actrita a declarat in ziarul „Libertatea” ca isi va produce singura telenovela, mai exact la casa de productie „Oana&Pepe Production”. Actrita e chiar dispusa sa suporte singura cheltuielile, care se ridica la peste 2 milioane de euro. Toate aceste declaratii au dus la despartirea profesionala de Lazarov.

Nu inainte insa ca acesta sa o invite pe actrita in Spania pentru ultimele discutii, la biroul casei sale de productie din Peninsula Iberica. Din orgoliu, se pare, Oana a refuzat sa se deplaseze pentru a se intelege cu cel numit in presa „mogulul divertismentului”. Dar complicatiile nu se opresc aici…

Oana este angajata postului Romantica, nu a lui Lazarov. Chiar daca nu a filmat nici o secventa si nu a prezentat vreo emisiune, ea si-a primit salariul pe aceste doua luni si jumatate, mai exact 100.000 de euro. Si pentru ca a semnat contractul doar pe trei luni, din iulie Oana va fi libera de contract. Asadar, daca va ajunge sa-si realizeze telenovela, actrita o va putea vinde oricarei televiziuni ar fi interesata.

Cine ce are de pierdut? Romantica, post care a starnit interesul publicului si datorita prezentei Oanei Zavoranu in „ograda de vedete”. Televiziunea lui Teo Trandafir ar pierde atat la capitolul imagine, cat si la buzunar, pentru ca cei 100.000 de euro pe care i-a dat Oanei reprezinta o suma la care viseaza vedete consacrate. Renuntarea la proiectul telenovelei „Oana” reprezinta, astfel, un nou esec pentru Valeriu Lazarov.

Valeriu Lazarov a chemat-o pe Oana Zavoranu in Spania pentru impacare, dar actrita a refuzat orice discutie, angajandu-si o noua echipa de productie.

Cel care, pana acum, producea numai emisiuni de succes, s-a lovit in ultima vreme de esecuri. A esuat cu productia „Sub un alt chip” de la TVR, care, desi prezentata de Andreea Marin, a avut audiente scazute. Apoi, emisiunea „Furori”, realizata pentru Kanal D si prezentata de Adrian Enache, a fost scoasa din grila dupa doar cateva editii. Nici telenovela „Chiquititas”, cu Ileana Lazariuc, Cosmina Pasarin si Rocsana Marcu, nu are succes la public.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus