Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Obama ii da pe Kim si Kanye exemplu negativ

Obama ii da pe Kim si Kanye exemplu negativ

În timpul unui discurs al preşedintelui S.U.A., în care vorbeşte despre visul american şi despre cultura modernă, Barack Obama vorbeşte de schimbările negative care au avut loc. Dacă în trecut oamenii îşi propuneau obiective tangibile, precum un loc de muncă stabil, o casă, acces la educaţie, astăzi ei îşi dorsc prea mult din cauza accesului facil în lumea oamenilor foarte bogaţi.

Obama a pomenit de vremurile în care „tinerii nu monitorizau zilnic ţinutele lui Kim Kardashian sau unde merge Kanye West în vacanţă şi nu se gândeau că acesta este etalonul succesului”.

Aceasta nu este prima dată când preşedintele S.U.A. face referiri negative la celebrul rapper, semn că nu îl are deloc la inimă, în ciuda faptului că fac parte din aceeaşi minoritate şi sunt amândoi bărbaţi de succes.

Kris Jenner, mama şi managerul lui Kim Kardashian nu a putut să se abţină de la comentarii în cadrul show-ului său. ”Cred că este ciudat că se ia de Kim Kardashian şi de Kanye West. În primul rând, Kanye nu se duce în vacanţă. Niciodată. Şi Kim Kardashian este cea mai muncitoare tânără din lume. Nu doarme niciodată, nu se opreşte niciodată, nu încetineşte ritmul niciodată şi munceşte foarte mult pentru ceea ce are”.

Acum suntem şi noi foarte curioşi: ce anume munceşte Kim Kardashian? Mersul la evenimente mondene şi shoppingul extravagant fac parte, de fapt, din fişa postului?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus