Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Olivia Wilde si Jason Sudeikis s-au logodit

Olivia Wilde si Jason Sudeikis s-au logodit

Frumoasa actrita Olivia Wilde, cunoscuta pentru rolul ei din serialul de televiziune "Dr. House" si starul Jason Sudeikis s-au logodit.

  • Citeste si: Olivia Wilde si Jason Sudeikis – un cuplu de nedespartit

Presa americana informeaza ca cei doi au format un cuplu la sfarsitul lui 2011 si ca recent, cei doi s-au mutat impreuna. In plus, prieteni apropiati confirma ca cei doi sunt foarte emotionati si foarte fericiti pentru ce au reusit sa construiasca impreuna.

Actorul Jason Sudeikis, protagonistul emisiunii "Saturday Night Live", a mai fost casatorit cu Kay Cannon (timp de sase ani), scenarista serialului TV "30 Rock".

La randul ei, Olivia Wilde este la doua casatorie, aceasta lasand in urma o casnicie de aproape opt ani cu producatorul de film Tao Ruspoli – fiul printului italian Dado Ruspoli.

Olivia Wilde a jucat in pelicule de succes precum: "Tron: Mostenirea/ Tron: Legacy", "Cowboys & Extraterestri/ Cowboys & Aliens" si in drama "3 zile de cosmar/ The Next Three Days"; iar pe Jason Sudeikis l-ai vazut in filme precum: "Campania/ The Campaign" si "Concediu de la casnicie/ Hall Pass".
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus