Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Oprah: “Copiii mei m-ar fi detestat”

Oprah: “Copiii mei m-ar fi detestat”

Mogulul media, Oprah Winfrey, în vârstă de 59 de ani a mărturisit că nu a simţit niciodată chemarea de a fi mamă, ca alte femei, şi că dacă ar fi făcut acest pas probabil că nu ar fi fost o mamă prea bună.

Oprah este într-o relaţie cu Stedman Graham, un om de afaceri american, cu care a decis să rămână într-o uniune spirituală. Cei 2 sunt împreună din 1986 şi s-au logodit în 1992 dar nu va fi vorba şi despre o căsătorie, ci au decis să se unească doar spiritual.

Oprah ştie că stilul ei de viaţă nu i-ar fi permis să acorde atenţia cuvenită familiei, aşadar copiii ei ipotetici ar fi ajuns să o deteste. ”Dacă aş avea copiii, aceştia m-ar urî. Ar fi ajuns la echivalentul show-ului Oprah ca să vorbească despre mine, pentru că cineva în viaţa mea ar fi trebuit să sufere şi atunci ei ar fi fost ei aceia”.

Deşi nu are copiii ei, Oprah Winfrey are copii spirituali. Aceasta a înfiinţat o Academie de Leadership pentru fete care îi poartă numele şi în care a investit peste 100 milioane $ de la înfiinţareaei  în 2007.

Winfrey a mărturisit că în fiecare dimineaţă primul lucru pe care îl face este să îşi aducă la zi corespondenţa cu studentele de la academie, oferindu-le sfaturi în orice problemă personală.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus