Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Oprah, gest marinimos pentru o admiratoare

Oprah, gest marinimos pentru o admiratoare

Realizatoarea tv a fost abordată pe Twitter de o admiratoare, care a complimentat-o şi i-a cerut cadou rochia pe care o purta Oprah pe coperta revistei Essence. Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară şi a fost unul pozitiv.

Oprah, arăţi minunat în poza de pe coperta revistei Essence. Wow. Pot să am eu rochia, te rog? Pentru că ştiu că tu nu o să o mai porţi încă o dată lol luv u” a scris Brandy, snobaby28 pe Twitter.

@snobaby28 ai dreptate nu o să o mai port altă dată. Contacteaz-o pe asistenta mea şi arată-i acest tweet” a răspuns Oprah.

Oprah, îţi mulţumesc! Am primit frumoasa rochie. Plănuiesc să o port la nuntă când o să îmi găsesc şi mire. Dar o să postez o poză îmbrăcată în ea în curând. Te iubesc!” a scris după o săptămână admiratoare încântată de cadoul său.

Rochia purtată de Oprah pe coperta revistei Essence este creată de Brian Rennie pentru Basler şi poate fi purtată ca rochie de mireasă cu uşurinţă, aşa cum intenţionează să facă Brandy. ”Oprah a spus că rochia este deosebită dar că este prea înfoiată şi cu prea multe pene pentru a mai putea fi purtată pe covorul roşu” a declarat editorul şef al revistei Essence, Vanessa Bush.

Iată şi coperta revistei Essence pe care apare Oprah îmbrăcată în rochia Brian Rennie.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus