Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Oprah Winfrey si Lady Gaga, cele mai puternice vedete

Oprah Winfrey si Lady Gaga, cele mai puternice vedete

Oprah Winfrey si Lady Gaga, sunt cele mai bine clasate femei in topul Forbes al vedetelor anului 2013. Oprah Winfrey este prima, urmata de cantareata Lady Gaga, in timp ce locul al treilea ii revine cineastului Steven Spielberg.

Sase din primele 10 locuri din acest clasament, care include 100 de celebritati, sunt ocupate de femei. Pe pozitia a patra se afla Beyonce, Madonna pe locul 5, iar cantareata country Taylor Swift pe locul sase.

In acest clasament, ce cuprinde cantareti, actori, vedete de televiziune, sportivi si manechine, sunt luate in calcul, pe langa venituri, si vizibilitatea mediatica, in texte, poze, materiale video, si la radio, precum si prezenta pe Twitter, Facebook, YouTube si Google+. Pentru prima data topul Forbes a luat in calcul si impactul de marketing al vedetelor care au prins cele 100 de locuri.

Oprah, in varsta de 59 de ani, a urcat de pe locul 2 anul trecut, pe primul, anul acesta desi a castigat doar 77 milioane de dolari intre iunie 2012 si iunie 2013, cu 88 de milioane mai putin ca anul trecut. Primul loc se datoreaza, in buna asura interviului senzational in care fostul ciclist Lance Armstrong a recunoscut ca s-a dopat si, chiar daca nu mai are emisiunea ei cotidiana la televizor, Oprah conduce un imperiu media, din care fac parte canalul Oprah Winfrey Network, revistele "O", un site, mai multe emisiuni tip talk-show si un canal de radio.

Pe locul doi, Lady Gaga a castigat 80 de milioane, iar ocupantul pozitiie a treia, Steven Spielberg – 100 de milioane, ajutat mai ales de filmul sau "Lincoln", care a obtinut doua premii Oscar si a avut incasari de 275 milioane de dolari.

Madonna revine intre primele locuri dupa doi ani de absenta, datorita veniturilor sale de 125 milioane de dolari. Angelina Jolie este in acest moment cea mai puternica actrita, ocupand locul 41, cu 33 milioane de dolari.

Intre cele mai brutale caderi se numara cea a artistei Jennifer Lopez, care ajunge de pe primul loc anul trecut, pe 12 anul acesta. Din lista au disparut cantareata Adele, actorii Brad Pitt si Johnny Depp, dar si actritele Julia Roberts si Reese Witherspoon, precum si  Elton John.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus