Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Orlando Bloom in „Romeo si Julieta” pe marele ecran

Orlando Bloom in „Romeo si Julieta” pe marele ecran

În perioada Zilei Îndrăgostiţilor, piesa de teatru „Romeo şi Julieta” în care Orlando Bloom l-a interpretat cu succes pe Romeo va fi proiectată şi în cinematografe. Din păcate pentru noi, doar în cinematografele din SUA, unde un bilet va costa în jur de 20 $ în comparaţie cu preţul mediu de 78 $ la teatru, pe Broadway. Unul dintre cele mai scumpe bilete la această piesă de teatru a ajuns la suma de 223 $.

Piesa a fost înregistrată în timpul unei reprezentaţii  pe 27 Noiembrie la teatrul Richard Rodgers, sub atenta supraveghere a regizorului premiat cu un Emmy, Don Roy King. „Romeo şi Julieta” nu a mai fost jucată pe Broadway de 36 de ani şi nu se ştie când va mai fi jucată, aşadar a fost o oportunitate minunată să fie şi înregistrată cu camerele de filmat.

Rolul lui Romeo a coincis cu debutul actoricesc pe scena de teatru a actorului Orlando Bloom, a cărui Julietă a fost interpretată de actriţa Condola Rashad (foto sus). Piesa s-a jucat doar pentru o scurtă perioadă şi va mai putea fi urmărită doar în cinematografele din S.U.A. în perioada 13-19 februarie.

Adaptarea piesei clasice de teatru include o intrare pe scenă spectaculoasă pentru Orlando Bloom, pe o motocicletă Triumph care scoate flăcări pe ţeava de eşapament. Din păcate, spectacolul nu s-a bucurat de cele mai bune cronici şi nici nu a adus încasări mari, dar este o şansă unică de a-l admira pe Bloom pe scena teatrului şi într-un rol care i se potriveşte de minune!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus