Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Owen Wilson va fi tatic, dintr-o relatie intamplatoare

Owen Wilson va fi tatic, dintr-o relatie intamplatoare

Owen Wilson urmează să devină tătic pentru a doua oară iar femeia care este însărcinată cu copilul lui este instructorul său personal, Caroline Lindqvist. Aceasta este în proces de divorţ cu fostul său soţ, un chirurg estetician.

Owen şi Caroline se cunosc de mai mulţi ani, când actorul a angajat-o pe antrenoarea în vârstă de 41 de ani, însă nu formează un cuplu. Cu toate astea, Wilson este hotărât să o susţină pe Caroline în timpul sarcinii şi să fie alături de copilul său în viitor.

Owen este foarte implicat în sarcină. Nu este într-o relaţie cu Caroline şi nici nu plănuiesc să fie, dar o susţine pe aceasta. Cei doi se întâlnesc des şi vorbesc despre copil. Owen este foarte open-minded şi i-a spus lui Caroline că va face tot ce-i va sta în putinţă să o ajute” a declarat un apropiat al actorului.

Owen, în vârstă de 44 de ani, mai are un fiu în vârstă de doar 2 ani împreună cu fosta iubită, Jade Duell. Rober Ford s-a născut în 2011 iar tatăl său este foarte încântat de el. Actorul a declarat că micuţul său este foarte carismatic şi că are toate şansele să devină cunoscut în lumea filmului.

Se pare că Owen Wilson are mari probleme de angajament de vreme ce nu este într-o relaţie cu niciuna dintre mamele copiilor săi dar este de admirat că le oferă acestora tot sprijinul necesar. Rămâne de văzut cine va reuşi să îl transforme pe simpaticul comediant în ”băiat de casă”.

Pe actor îl ştii din filme ca ”Wedding Crashers”, ”The darjeeling Limited”, ”Midnight in Paris” sau mai recent, ”The Internship”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus