Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Paris Hilton, data in judecata pentru 35 milioane $ din cauza unor extensii de par

Paris Hilton, data in judecata pentru 35 milioane $ din cauza unor extensii de par

Paris Hilton a fost data in judecata de o companie specializata in fabricarea extensiilor de par, informeaza accesshollywood.com. Hairtech International Inc. ii cere vedetei americane daune de 35 de milioane de dolari, acuzand-o ca la o petrecere din 2008 a purtat mesele unei firme concurente, ea avand contract cu Hairtech.

Daunele reprezinta de zece ori suma cu care a fost platita Paris Hilton ca sa faca reclama extensiilor Hairtech. Compania americana sustine totodata ca vedeta a lipsit de la o petrecere organizata in 2007 special pentru a promova acele mese, absenta ei aducand firmei pierderi de 6,6 milioane de dolari. La acea data, Paris se afla la inchisoare, unde a petrecut 23 de zile din cauza ca a condus fara permis intr-o perioada in care se afla in regim de eliberare conditionata.

Justitia americana urmeaza sa analizeze cazul si sa decida suma pe care Paris Hilton va trebui sa o plateasca, daca se va dovedi ca este vinovata.

Paris Hilton a fost data in judecata si de o companie de film de la Hollywood, in 2008, pe motiv ca nu si-a indeplinit sarcinile legate de promovarea comediei „National Lampoon’s Pledge This!”, in care a jucat si pe care a si regizat-o. Vedeta a vrut sa prezinte pelicula in cadrul Festivalului de la Cannes din 2005, insa a anuntat ca a ratat premiera din cauza divergentelor cu producatorii in privinta scenelor de nuditate din film.

Un judecator american a decis ca Paris Hilton nu va trebui sa plateasca daune de 8,3 milioane de dolari, asa cum au cerut producatorii filmului – care a rulat in doar 20 de cinematografe americane – urmand sa se pronunte printr-o decizie viitoare asupra sumei pe care Paris Hilton va trebui sa o plateasca.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus