Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Paris Hilton si Doug Reinhardt s-au despartit

Paris Hilton si Doug Reinhardt s-au despartit

In februarie 2009, dupa despartirea de Benji Madden, Paris Hilton (28 ani) a inceput o relatie cu Doug Reinhardt, jucator de baseball, cu patru ani mai tanar decat ea. Totul a decurs minunat la inceput, cei doi fiind des fotografiati in ipostaze tandre: tinandu-se de mana pe plaja, inotand impreuna sau sarutandu-se patimas la petreceri.

La Festivalul de Film de la Cannes din mai, Paris Hilton si Doug Reinhardt au fost nelipsiti de la premierele de film si de la petrecerile nocturne. Nimic nu indica o posibila despartire. Mai ales ca Paris declarase pentru publicatia E! ca se va casatori cu Doug: „El va fi sotul meu. Suntem cei mai buni prieteni. Nu e ca si cand abia ne-am cunoscut. Sunt foarte indragostita si fericita”. Mai mult chiar, cu numai o saptamana in urma, Paris Hilton afirma in emisiunea lui David Letterman ca relatia ei cu Doug Reinhardt este „adevarata”. De aceea, vestea despartirii este destul de neasteptata. „Paris si Doug nu mai sunt impreuna, dar raman prieteni. Paris nu va comenta mai multe despre aceasta relatie”, a declarat purtatorul ei de cuvant.

Se pare ca a inceput sezonul despartirilor la Hollywood. Inainte de destramarea cuplului Paris Hilton – Doug Reinhardt, Miley Cyrus s-a despartit de modelul Justin Gaston, Kanye West de Amber Rose, James Van Der Beek s-a despartit de actrita Heather McComb, cu care era casatorit din 2003, iar Usher va divorta de Tameka Foster.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus