Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Paul Walker a murit: vedetele reactioneaza

Paul Walker a murit: vedetele reactioneaza

Paul Walker a murit sâmbătă într-un accident regretabil de maşină alături de prietenul său, care se afla la volanul bolidului. La aflarea veştii, colegii de breaslă şi-au făcut publică durerea prin intermediul profilului de Twitter. Iată ce au avut aceştia de spus.

Vin Diesel: ”Frate, o să îţi simt lipsa enorm. Am rămas fără cuvinte. Raiul a mai câştigat un înger. Odihnească-se în pace.”

Tyrese: ”Mă doare inima atât de tare, nimeni nu mă poate convinge că acest lucru este adevărat. Dumnezeule, luminează-şe, Te rog, nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat. Mă doare inima, este frântă şi nimeni nu mă poate convinge că este adevărat…Dumnezeule, nu pot să cred că scriu asta.”

Jordana Brewster: ”Paul era lumină pură. Nu pot să cred că nu mai este.”

Aaron Paul: ”Inima mea e alături de Meadow şi toţi ceilalţi afectaţi de această pierdere teribilă. O să îţi simţim cu toţii lipsa, prietene. Te iubim. RIP Paul Walker”

Jessica Alba: ”#RIPPaulWalker – era un om adorabil, atât de dulce şi cu picioarele pe pământ. Inima mea e alături de familia sa.”

James Franco: ”#Paul Walker – toată dragostea pentru Paul Walker. Atât de trist. A dăruit multă bucurie”

Ryan Phillippe: ”Paul era un om bun. Conştiincios şi nu era cuprins de spiritul Hollywoodian. Ştia că viaţa înseamnă mai mult de atât şi şi-a trăit viaţa în consecinţă. Mă bucur că te-am cunoscut frate!”

Olivia Wilde: ”Am o inimă tare, tare grea în seara asta. Paul Walker era un om cu adevărat bun, dulce, blând, relaxat, iubitor. Toată dragostea mea către familia lui.”

Mario Lopez: ”RIP Paul Walker. Ciudat că vedeta din Fast & Furious a murit într-un accident de maşină. Dumnezeu să îi binecuvânteze fiica.”

Numeroase alte vedete şi-au exprimat şocul şi durerea la aflarea veştii că Paul Walker a murit. Poţi citi şi tu mesajele pe Twitter.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus