Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Paula Chirilă: Mă simt bine în pielea mea

Paula Chirilă: Mă simt bine în pielea mea

La 40 de ani, este la fel de zâmbitoare și plină de viață ca la 20. Sinceră, volubilă, neobosită, Paula Chirilă trece dintr-un proiect în altul.

Actriță de teatru și film, prezentatoare TV și chiar cântăreață, Paula Chirilă tocmai a încheiat un an plin ochi de realizări. Despre următoarele proiecte profesionale, dar și despre cum i-a schimbat viața fiica ei, Carla Sofia (5 ani), despre operații estetice și îngrijire ne-a vorbit în cele ce urmează vedeta postului Antena 1.

Ce eforturi faci să oprești timpul?

Întotdeauna am avut grijă de tenul meu și asta se vede. Poate e moștenirea genetică, poate e îngrijirea riguroasă de la care nu mă abat sub nicio formă sau poate e o combinație între cele două. Folosesc creme bune, măști din când în când, toate adaptate tipului meu de ten și nevoilor lui: cu colagen, acid hialuronic, retinol și hidratante. Hidratarea tenului este cea mai importantă, spun specialiștii.

Ai făcut o liposucție. Te mai tentează vreo procedură?

Cred că o liposucție e destul pentru mine… și îi mulțumesc doctorului Florin Juravle că a avut grijă de mine și mi-a făcut moftul! (râde)

Dar ai mai schimba ceva la fizicul tău acum?

În afară de tonus, pentru care trag din greu la sală, nu mai vreau să schimb nimic. Mă simt foarte bine în pielea mea! Vreau doar să mențin cu sport și dietă rezultatele obținute până acum. Iar dacă asta vine cu kilograme în minus, e și mai bine. Niciodată nu ești destul de slab sau de bogat, nu?

În ce fel te-a schimbat maternitatea?

M-a schimbat enorm. Gândesc acum în alți termeni orice acțiune pe care o întreprind, sunt mult mai grijulie și mai atentă – practic, aproape toate preocupările și atenția mea gravitează în jurul fetiței mele. Tot ce fac fac ca să-i fie ei bine mai târziu, ca să-i asigur un viitor frumos.

Ce a moștenit Carla de la tine? Ce carieră crezi că i se va potrivi?

A moștenit spontaneitatea și simțul umorului, cred eu. Cât despre carieră, e un pic cam devreme să mă pronunț. Sper doar să-și găsească o meserie mai bine plătită decât actoria. Ar putea fi un foarte bun avocat, pentru că în toate negocierile cu mine câștigă fără drept de apel.

Cum au fost filmările pentru „Șerifi de România“?

Participarea la acest show nu a fost lipsită de peripeții și de limite perso­nale de depășit. Toate misiunile și competițiile din cadrul emisiunii au fost grele și au presupus efort și concentrare, de la construirea unei plute funcționale în deltă până la termi­narea unui traseu dificil la munte.

În ce proiecte ești implicată? Pentru 2016 ce-ți dorești?

Sunt implicată în multe proiecte, atât personale, cum e cel cu bandul alături de care am început să cânt, până la cele la care sunt invitată să particip în calitate de prezentator al diverselor evenimente. Anul 2015 a fost unul foarte bogat în activități artistice: am lucrat la patru filme de scurt metraj (unul dintre ele a ajuns și la Cannes) și la trei lungmetraje. Abia aștept să iasă din faza de postproducție ca să vă anunț când vor avea loc premierele! Iar pentru 2016 îmi doresc sănătate pentru mine și familie, dar și să mă aflu din nou la cârma unei emisiuni pe sufletul meu și al telespectatorilor.

Citește și:

Sonia Simonov: Am încredere în mine

Elena Gheorghe: La vie en rose

Cristina Cioran: O să plec în jurul lumii

Articol preluat din ediția de ianuarie 2016 a revistei Femeia.

Autor: Alexandra Rotărescu

Foto:PR (Antena 1)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus