Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Pe larg, despre "Adrian Mutu Reality Show"

Pe larg, despre "Adrian Mutu Reality Show"

Producatorul si regizorul reality show-ului, Marius Daniel Popa, a stabilit ca emisiunea sa fie difuzata timp de trei luni, de cinci ori pe saptamana, cate o jumatate de ora de luni pana vineri si o ora sambata. Mai multe televiziuni de la noi inca se bat pentru drepturile de difuzare. Surprinzator este faptul ca Pro TV a declarat ca nu este interesat de o astfel de productie, cu toate ca exista un numar extrem de mare de suporteri din intreaga lume care sunt nerabdatori ca reality show-ul sa fie difuzat atat in tara, cat si de televiziunile din SUA, Italia si Republica Dominicana, tara natala a lui Consuelo.

Saptamana trecuta, Adrian a filmat timp de trei zile episodul-pilot, pe stadionul Fiorentinei si la casa din Florenta, unde locuieste impreuna cu sotia sa, Consuelo, si cu fiica lor. Conform celor declarate de consultantul de imagine, Cristina Turnagiu Dragna (Atmosphere Management), acolo s-a mutat pentru o perioada si mama lui Adrian care, pe langa faptul ca va comenta din punctul ei de vedere realizarile fiului ei, v-a avea grija si de Adriana, impreuna cu bona care a crescut-o pe Consuelo si pe surorile ei.

De asemenea, ea are rolul de a-si invata nora si nepotica in varsta de un an si jumatate sa vorbeasca limba romana. In casa vor fi montate 10 camere profesionale, singura exceptie fiind dormitorul, iar pentru exterior se vor folosi trei camere mobile. Avand in vedere ca Adrian Mutu si-a dat acordul sa fie filmat oriunde se duce, premiera acestui reality show consta si in faptul ca vor fi imagini de la antrenamente, dar si comentarii personale legate de prestatiile de la meciurile sustinute.

Pe 22 august, Mutu va veni in Romania, pentru cateva zile, pentru meciul amical Romania-Turcia, iar cameramanii vor fi pe urmele lui 24 de ore din 24. Pentru ca in tara nu a avut mari probleme cu fanii, Adi nu intentioneaza sa ceara garzi de corp, insa la intoarcerea in Italia, unde este asaltat de suporteri, el tine neaparat sa fie insotit de bodyguarzi in timpul filmarilor .

Citeste mai multe stiri mondene in revista

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus