Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Penelope Cruz – noua imagine a parfumului Tresor Lancome

Penelope Cruz – noua imagine a parfumului Tresor Lancome

Actrita spaniola Penelope Cruz o va inlocui pe Kate Winslet ca imagine a parfumului Tresor de la Lancome. Lansat in 1990, Tresor a contribuit la conturarea sensibilitatii parfumurilor pentru femei in ultimele doua decenii si s-a bucurat de sustinerea unor vedete de prim rang. Actrita britanica Kate Winslet s-a alaturat celebritatilor care au promovat brandul Lancome in toamna anului 2007.

Reprezentantii brandului au declarat ca sunt incantati de faptul ca Penelope Cruz s-a alaturat familiei Lancome ca ambasadoare a legendarului Tresor. Inca de la inceput, acest parfum a beneficiat de carisma actritei Isabella Rossellini si a fost un succes de piata. El se adreseaza femeii neo-romantice, cu o personalitate puternica.

Fotografiile pentru noua campanie Tresor Lancome au fost realizate de catre celebru fotograf Mario Testino, la hotelul Crillon din Paris, unde Penelope a fost vazuta la unul dintre balcoane, intr-o rochie neagra, chiar de ziua ei. Mai multe detalii despre campanie vor fi anuntate oficial in iunie 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus