Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Phil Collins se retrage din muzica

Phil Collins se retrage din muzica

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Phil Collins, cantaretul britanic in varsta de 59 de ani, are de gand sa iasa la „pensie”, dupa o cariera de 47 de ani. Retragerea se va produce in septembrie 2010, imediat dupa de Phil Collins va lansa albumul „Going Back”, al optulea din cariera.

Cauza care sta la baza acestei decizii este de natura medicala. La ultimele reprezentatii, pentru ca muschii mainilor lui sunt atrofiati, cantaretul a avut probleme in a manui betele tobei, care este instrumentul sau favorit.

In 2009, Phil Collins a fost supus unei interventii chirurgicale pentru reasezarea unei vertebre dislocate in zona gatului, care i-a afectat mainile si, de atunci, nu mai poate canta cum si-ar dori. Cel mai probabil, dislocarea s-a produs de-a lungul anilor, din cauza pozitiei necorespunzatoare pe care el o avea atunci cand canta la tobe sau la pian.

Dupa retragerea din domeniul muzical, fostul component al trupei Genesis se va implica mai mult in cresterea celor doi copii ai lui rezultati din cel de-al treilea mariaj: Matthew si Nicholas, de 5 si respectiv 9 ani.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus