Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Pierre Casiraghi, printul noii generatii

Pierre Casiraghi, printul noii generatii

Fratelui sau i se spune „Andrea irezistibilul”, „magneticul” si „seducatorul”, iar pentru a o descrie pe sora sa, Charlotte, lumea nu mai stia ce superlative sa inventeze: stralucitoarea, gratioasa, belissima… La cea de-a douazecea lui aniversare, iata ca presa si observatorii din lumea intreaga il descopera si pe Pierre, „micutul” clanului Casiraghi.

Fiul cel mic al printesei Caroline de MONACO si al omului de afaceri Stefano CASIRAGHI s-a impus in doar cateva luni pe scena mondena internationala. Monaco, Cap d’Antibes, Porto Ercole, Formentera, Ibiza… In vara aceasta, el a participat la toate serbarile, pe toate iahturile, in toate cluburile.

Cea mai notabila prezenta a avut-o insa in iulie, la Roma, cand a participat la marea serata organizata in onoarea desigerului VALENTINO, cu ocazia aniversarii a 45 de ani de creatie. Pierre parea desprins din paginile unei reviste de moda: 1,90 m inaltime, camasa descheiata ce lasa se sa zareasca discret un tors ultra-bronzat, parul de un blond romantic ravasit intentionat si prins la frunte cu o panglica roz, ca sa nu-i intre in ochi. Presa il numeste de atunci „Pierre Magnificul”, datorita stilului inconfundabil cu care tine telefonul mobil la ureche si a manierei elegante de a se plimba dintr-o parte in alta a camerei.

Citeste mai multe stiri mondene in revista

Hippy-sic intr-o zi, Gucci-Prada in alta, Pierre Casiraghi arata la fel de superb in costume de firma, ca si in jeansii informali si decolorati din care a facut baza garderobei sale. Pentru unii, o fiara scapata in lume; pentru altii, un adevarat fenomen. Insa asta l-a ajutat sa-si castige locul in clubul elitist al VIP-urilor creatoare de tendinte. Iar daca mai pui si ca este mostenitorul sigur al unui patrimoniu colosal, estimat la 213 milioane de euro, nu-i de mirare ca si-a castigat deja reputatia de calau al inimilor.

Printre cele care i-au cazut in brate se numara Dasha ZHUKOVA, fiica unui ultra-bogat om de afaceri rus, Eugenia NIARCHOS, membra unei prestigioase dinastii grecesti, si Olympia SCARRY, nepoata unui celebru autor american de carti pentru copii. De cateva luni, el se afiseaza alaturi de Alice DELLAL, fiica unui magnat englez din domeniul imobiliar, ex-manechin pentru Burberry. Alice l-a insotit pe Pierre la Grand Prix-ul de Formula 1 de la Monaco, din luna mai, si este nimeni alta decat sora lui Alex, partenerul surorii lui, Charlotte.

Frumos, bogat si cu succes la femei… Ce si-ar mai putea dori un barbat!? Si totusi, Pierre mai are multe de spus. El il intovaraseste frecvent pe unchiul sau, printul suveran Albert II, la manifestarile publice, si sustine Asociatia Mondiala a Prietenilor Copiilor, prezidata de Caroline. S-ar putea ca „Stanca” (Principatul Monaco) sa-si fi gasit noul ei „Mic Print”.

Citeste mai multe stiri mondene in revista

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus