Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Pippa Middleton, fundul fals si nunta ducesei

Pippa Middleton, fundul fals si nunta ducesei

La nunta lui Kate Middleton, Pippa Middleton a fost cea care a dus trena rochiei de mireasa, iar posteriorul ei a fost in bataia a sute de camere de luat vederei si in ochii a peste un miliard de oameni. La momentul respectiv planeta a stat cu ochii pe fundul perfect al lui Pipa. Acum, la trei ani de la nunta, lumea are un nou subiect de dezbatere: avea sau nu Pippa Middleton un fund fals?

Pippa Middleton a purtat la ceremonie o rochie perfecta creatie a lui Alexander McQueen, si pentru ca totul trebuia sa fie perfect, imaginea surorii mai mici a ducesei trebuia sa fie si ea perfecta. Perfecta din toate partile, si din fata, dar mai ales din spate, iar rochia purtata de Pipa a aratat atat de bine incat era cat pe ce sa eclipsese mireasa.

Dezbaterea care a luat amploare zilele acestea si care s-a terminat cu un verdict clar a fost deschisa de Stephane Bern, Cavaler al Ordinului de Grimaldo din Monaco si expert eticheta, care a spus cu certitudine: "Pipa avea un fund fals, dar era o crima daca ar fi facut altfel in conditiile in care un miliard de oameni au stat cu nasul in fundul ei". Discutia a calmat invida celor care erau contrariati si invidiosi pe fundul perfect al surorii mai mici, dar a iscat o noua controversa: "Era sau nu normal sa ne pacaleasca si sa afizeze un posterior desenat? Suntem victimele unei conspiratii! Am invidiat perfectiunea unui fund fals!", pentru ca, nu-i asa, subiectul trebuie rostogolit si disecat pana este epuizat.

Despre subiect si-au dat cu parerea specialisti din toate domeniilor. Au fost chestionati cu privire la posibilitatea unei astfel de perfectiuni inclusiv medici si esteticieni si toti in cor au spus ca am fost marorii unei iluzii optice realizate de niste pantalon din cauciul fin, cu pernute in locurile esentiale care au conturat un posteriorul perfect.

Pippa Middleton nu a cometat nimic, dar s-a bucurat din plin de mediatizarea de care a avut parte in ultima perioada fara sa fi facut nimic pentru asta. Ba mai mult s-a afisat in pantaloni stramti si jachete scurte astfel incat toti cei interesati sa-i (re)evalueze posteriorul.

Concluzia: nu exista un fund perfect si daca cumva exista este doar o iluzie!

Afla si de ce
Printul William si Kate Middleton este considerat cel mai romantic cuplu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus