Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Portretul robot al bebelusului regal

Portretul robot al bebelusului regal

Folosind cele mai mari cote de la casele de pariuri, britanicii au facut portretul robot al bebelusului regal.

Se numeste Alexandra – este deci o fata, are la nastere intre 3,17 si 3,6 kilograme si este bruneta – acesta este portretul robot al "bebelusului regal" alcatuit de casele de pariuri britanice in aceste zile, cand toata lumea sta cu ochii pe burtica lui Kate Middleton, ducesa de Cambridge.

Bebelusul regal la casele de pariuri

Pariorii, in Marea Britanie pariul la casele de pariuri pe orice motiv fiind un adevarat sport national, si-au nuantat tot mai mult previziunile in aceste ultime saptamani, in speranta de a castiga lozul cel mare, mizand pe alegerea corecta a sexului, a numelui, a greutatii la nastere si a culorii parului viitorului mostenitor al tronului britanic.

Cei mai indrazneti dintre pariori merg pe varianta baietel cu parul rosu si peste 4,5 kilograme la nastere cu un prenume de cowboy sau de fotbalist, Wayne – o combinatie considerata improbabila, dar care ar aduce multe milioane de lire sterline daca se va indeplini. Cel mai mare pariu legat de sexul copilului a fost facut de cineva din Austria care a mizat 1.000 de lire sterline (1.155 euro)  spunand ca va fi un baietel.

In general la casele de pariuri, britanicii mizeaza sume care variaza de la cateva lire la circa 300 de lire. Peste acesta suma pariurile sunt foarte rare.

"Constatam o mica crestere a cotei in favoarea unui baietel, insa tendinta a ramas in continuare orientata spre o fetita", a declarat Gary Burton, de la casa de pariuri Coral.

"Sunt cele mai mari pariuri pe care le-am vazut vreodata, in afara de cele din sport si mai ales din cursele hipice. S-a pariat pe papa, s-a pariat pe diverse reality show-uri, dar aceste pariuri le-au depasit pe toate", a explicat Gary Burton.

Pariurile pe bebelusi au depasit pragul de 500.000 de lire sterline (577.000 euro), ca miza de pariu, si pana la venirea pe lume a copilului sunt mari sanse sa ajungem la 750.000 de lire sterline (866.000 euro). Fiecare zi care trece, fara ca bebe sa vina pe lume creste mizele.

Dar chestiunea legata de prenumele copilului regal a atras cele mai multe pariuri.

Avand o cota de 6 la 4, Alexandra, care este cel de-al doilea prenume al reginei Elizabeth a II-a este prima alegere. Urmeaza Charlotte, al doilea prenume al Pippei Middleton, sora ducesei. Cota uriasa vine si din faptul ca ducesa de Cambridge ar fi declarat ca Alexandra este prenumele ei feminin preferat. Partea ce mai neplacuta este ca mai exista o printesa Alexandra, verisoara cu regina, in varsta de 76 de ani, iar o copilul regal trebuie sa aiba un nume unic in familie.

Cineva din Austria a mizat 1.000 de lire sterline (1.155 euro) spunand ca va fi un baietel. Este cel mai mare pariu pe care l-am intregistrat", a declarat Joe Crilly, purtatorul de cuvant al casei William Hill.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus