Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Printul George va fi botezat pe 23 octombrie

Printul George va fi botezat pe 23 octombrie

Printul George, fiul printului William si al lui Kate, nascut pe 22 iulie, va fi botezat pe 23 octombrie la Capela Regala de la Palatul Saint-James din Londra.

Anuntul a fost facut de secretarul parintilor Printului de Cambridge, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Angliei, intr-un comunicat oficial. Micul print o sa fie botezat de arhiepiscopul de Canterbury, in ritul bisericii anglicane, al carei sef va fi George atunci cand va urca pe tron.

In Capela Regala de la palatul Saint-James a fost depus si sicriul Dianei, mama printului William, inainte de funeraliile de la abatia Westminster, in 1997.

Conform traditiei, viitorul rege urmeaza sa fie botezat cu apa din raul Iordan, turnata in cristelnita de argint sculptata cu nuferi utilizata de cateva generatii de familia regala. Printul George ar trebui sa poarte cu aceasta ocazie o replica a rochitei de dantela si satin pe care a purtat-o fiica cea mare a reginei Victoria in 1841. Originalul nu mai este folosit din 2004, pentru a-l feri de trecerea timpului.

Bebelusii regali au de obicei cinci sau sase nasi, ar Harry, fratele lui William, precum si Pippa si James, sora si fratele lui Kate, s-ar putea numara printre ei.

Printre nasi sse pare ca se vor numara si cele doua bune prietene ale lui Kate Middleton, Catriona Foyle si Hannah Carter impreuna cu sotii lor.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus