Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Prinţul William şi ducesa de Cambridge asteapta al doilea copil

Prinţul William şi ducesa de Cambridge asteapta al doilea copil

Prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine de Cambridge, vor avea un al doilea copil! Anunţul a fost făcut de casa regală britanică. Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013.
 
Potrivit casei regale, regina Elizabeth a II-a şi ceilalţi membri ai familiei regale britanice s-au declarat încântaţi de această veste, scrie bbc.co.uk. Premierul britanic David Cameron a publicat pe Twitter un mesaj în care se declară "încântat de fericita veste potrivit căreia familia prinţului William aşteaptă încă un copil".

Din păcate, la fel ca la prima sarcină, ducesa de Cambridge suferă de greţuri matinale violente şi este tratată de medicii familiei regale la palatul Kensington. Starea ducesei este şi motivul pentru care anunţul acesti a doua sarcini a fost făcut înainte de împlinirea primelor 13 săptămâni de sarcină, conform obiceiului, dat fiind faptul ca Ducesa nu va putea participa la unele din angajamentele deja asumate. Ducesa de Cambridge nu îl va mai însoţi pe prinţul William la întrunirea oficială pe care o aveau programată luni, la Universitatea Oxford, a precizat Clarence House, reşedinţa oficială a acestuia.

Afecţiunea ducesei – denumită "hyperemesis gravidarum" – o obligă pe aceasta să primească hidratare suplimentară, medicamente şi nutrimente speciale. După această perioadă delicată, este foarte probabil ca Ducesa să-şi reia obligaţiile tot aşa cum a făcu şi la prima sa sarcina, când practic a dus toată sarcina sub privirile pătrunzătoare ale presei. Primul copil al cuplului s-a  născut pe 22 iulie 2013, în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice.

Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus