Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Printul William si Kate Middleton, cel mai romantic cuplu

Printul William si Kate Middleton, cel mai romantic cuplu

Ducele şi Ducesa de Cambridge au fost desemnaţi de un sondaj recent desfăşurat în Marea Britanie drept ”cel mai romantic cuplu de celebrităţi”, conform hellomagazine.com. Încă de la începutul relaţiei lor, Kate şi William au fost un cuplu cu multă carismă iar pe parcursul anilor au reuşit chiar să o sporească.

Cuplul princiar este admirat nu numai de către britanici, care i-au desemnat în fruntea clasamentului, ci şi de persoane de alte naţionalităţi.

Deşi au un comportament mai degrabă rezervat în public – rareori îi vedem ţinându-se de mână sau împărţind un pupic – atracţia şi chimia dintre ei este vizibilă cu ochiul liber!

Venirea pe lume a Prinţului George şi stilul personal al mamei sale, Kate Middleton, au sporit peste măsură gradul de simpatie al fanilor, care îi păstrează pe membrii Familiei Regale britanice printre preferaţi. În ultima vreme Kate şi William şi-au reluat îndatoririle publice, luând parte la tot felul de evenimente. Fiecare apariţie a Ducesei de Cambridge este apreciată şi admirată iar William luptă pe toate frunturile pentru salvarea speciilor pe cale de dispariţie.

Vezi mai multe poze cu cei doi aici si aici.

Iată cum arată topul celor mai romantice cupluri de celebrităţi în viziunea britanicilor
1. Prinţul William şi Kate Middleton
2. Beyonce şi Jay Z
3. Kim Kardashian şi Kanye West
4. Brad Pitt şi Angelina Jolie
5. David şi Victoria Beckham
6. Marge şi Homer Simpson

Care este, în viziunea ta, cel mai romantic cuplu de celebrităţi internaţionale?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus