Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Profil de vedeta: Jonathan Rhys Meyers

Profil de vedeta: Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Rhys Meyers, actorul din „Dinastia Tudorilor”, este noua imagine a brandului Energie. Campania a debutat pe 15 ianuarie 2009 in cele mai mari publicatii din lume si il prezinta pe starul irlandez intr-o multitudine de outfit-uri din denim, reprezentative pentru atitudinea nonconformista si rock’n’roll care caracterizeaza brandul pentru barbati.

Ca actor, Jonathan Rhys Meyers se remarca prin abilitatea de a interpreta foarte bine roluri foarte diferite – de la rege, in serialul „Dinastia Tudorilor”, la rol de conspiratie, in filmul „Match Point”, si de actiune, in „Misiune Imposibila 3”. A mai jucat, printre altele, in filmele „Bend It Like Beckham”, „Vanity Fair”, „Alexander” si „August Rush”, pentru care a compus o parte din coloana sonora.

Pe langa actorie si muzica, Jonathan pozeaza frecvent pentru branduri cu nume grele in industria modei. A fost imaginea colectiilor Versace pentru toamna-iarna 2006 si primavara-vara 2007. In plus, e protagonistul tuturor reclamelor la parfumurile Hugo Boss pentru barbati, inca din 2005. De curand, actorul si-a adaugat la CV si actiuni filantropice, devenind in februarie 2008 ambasador pentru fundatia The Hope, care ajuta copiii sarmani.

In ceea ce priveste relatiile amoroase, Jonathan Rhys Meyers a fost combinat cu Toni Collette, partenera lui din filmul „Velvet Goldmine”. Dupa despartire, actrita a marturisit ca relatia lor a fost „pasionala, dar distructiva”.

Au urmat apoi relatii pasagere cu actritele Rachel Leigh Cook si Asia Argento, dar presa a speculat si combinatii cu modelele Estella Warren si Glenda Gilson. Au existat inclusiv zvonuri cum ca Scarlett Johansson, partenera lui din „Match Point”, i-ar fi trecut prin pat. Ambii actori au negat insa ca ar fi avut o relatie de alta natura decat profesionala.

Iubita actuala a actorului este Reena Hammer [foto], fiica make-up artistului Ruby Hammer si mostenitoarea liniei de cosmetice Ruby & Millie. Cei doi s-au cunoscut in 2004, cand Reena avea doar 16 ani, si se pare ca o duc bine impreuna, in ciuda vorbelor rele despre personalitatea lui compulsiva. Nici actorul nu neaga ca uneori este violent si ca ii place sa bea. A avut o copilarie agitata, fiind exmatriculat la 14 ani, a facut scoala de corectie si a fost ingrijit pentru o perioada de un fermier acuzat mai apoi ca ar fi abuzat de un minor. Nu se stie daca acel baiat de 15 ani era Jonathan si nici el nu vrea sa comenteze incidentul.

In mai 2005, a fost internat pentru prima oara intr-o clinica de reabilitare din cauza problemelor cu alcoolul. Dupa doi ani, aceeasi problema l-a facut sa se interneze din nou, dar fara succes. Cateva luni mai tarziu, era arestat in aeroportul din Dublin, pe motiv era beat si deranja linistea publica. A fost eliberat pe cautiune, iar acuzatiile au fost retrase. Pe moment, totul e calm si bine in viata lui.

  • Afla ultimele stiri despre vedete pe site-ul www.story.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus