Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Rachel Weisz – favorita sa joace in noul film Bond

Rachel Weisz – favorita sa joace in noul film Bond

Producatorii celui deal 23-lea film din seria Bond vor sa o coopteze pe actrita britanica Rachel Weisz pentru a interpreta un rol negativ in noul film. Tabloidul The Sun scrie ca producatorii sunt „disperati” sa o convinga pe actrita de 40 de ani sa joace un personaj malefic si complex, mai degraba decat o „Bond girl” seducatoare.

O sursa citata de The Sun spune: „Distribuirea lui Rachel in film ar fi trebuit sa fie o surpriza, pentru ca toata lumea s-ar fi asteptat sa interpreteze un rol de «fata Bond» cand, de fapt, ea urma sa joace un personaj negativ”. Problema este ca actrita se fereste sa apara in acelasi film cu Daniel Craig, actualul James Bond, din cauza idilei lor, sustine aceeasi sursa.

Relatia dintre Daniel Craig si Rachel Weisz nu a fost confirmata oficial, dar cei doi actori au fost surprinsi de paparazzi plimbandu-se mana in mana prin Somerset, Anglia, la scurta vreme dupa ce actrita s-a despartit de regizorul Darren Aronofsky, cu care are un copil.

Noul film cu James Bond va fi lansat in cinematografe in 2012 si va fi regizat de Sam Mendes, castigator al premiului Oscar pentru regie pentru filmul „American Beauty”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus