Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Rachel Weisz: „Iubesc sa fiu casatorita cu James Bond.”

Rachel Weisz: „Iubesc sa fiu casatorita cu James Bond.”


Rachel Weisz
a vorbit foarte deschis despre viata ei si despre casatoria cu Daniel Graig in revista Hello! Magazine.

Iata cateva lucruri despre viata actritei:

Ce gaseste atragator la un barbat: “Barbatii care sunt buni la ceea ce fac au ceva sexy in atitudinea lor. Intreaba orice femeie si vei vedea ca asa este. Exista ceva incredibil de atragator la un barbat talentat si bun la ceea ce face.”

Ce gaseste sexy la Daniel Graig: “Iubesc sa fiu casatorita cu Daniel. Imi ofera un sentiment de stabilitate si este extraordinar. Sunt foarte fericita, de fapt sunt extrem de fericita.”

Ce spune despre relatia ei cu Darren Aronofsky: “Traiam in pacat. Vorbeam despre casatorie insa niciodata nu ne-am gandit foarte serios sa o facem.”

Ce parere are despre “alergatul” din The Bourne Legacy: “Da, am alergat foarte mult in film iar partea cea mai grea a fost ca a trebuit sa invat sa nu alerg ca o fata.”

Ce spune despre fiul ei, Henry: “Nu este foarte interesat de ceea ce fac. Cand filmam pentru Oz, i-am spus: Hai cu mine sa ma vezi. Mama va zbura, vrei sa vii sa vezi? Pur si simplu nu l-a interesat. Este ok, are lumea lui plina de fantezii. Si de ce ar fi atat de interesat de filme? Tatal lui face filme tot timpul iar tatal lui vitreg este James Bond, nu-i asa?”

Ce actrite ii plac de la Hollywood: “Actoria este o alta lume. Femeile sunt mult mai sexy pe marile ecrane decat barbatii. Imi place Gena Rowlands, Juliette Binoche si Cate Blanchett.”
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus