Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Rachel Weisz si Daniel Craig s-au casatorit

Rachel Weisz si Daniel Craig s-au casatorit

Actorii Rachel Weisz si Daniel Craig s-au casatorit, miercuri, la New York, in cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar patru persoane.

La ceremonie au fost prezenti Ella, fiica in varsta de 18 ani a actorului Daniel Craig, Henry, fiul in varsta de patru ani al actritei Rachel Weisz, si alti doi prieteni ai cuplului.

Rachel Weisz, in varsta de 41 de ani, si Daniel Craig, in varsta de 43 de ani, au o relatie din toamna anului 2010 si au petrecut Craciunul impreuna in Marea Britanie.

Cei doi actori britanici s-au indragostit unul de celalalt in timpul filmarilor pentru thrillerul „Dream House”, ce va avea premiera pe 30 septembrie in Statele Unite. La sfarsitul anului trecut, ambii actori s-au despartit de partenerii lor de viata – Rachel Weisz, de regizorul american Darren Aronofsky, cu care are un fiu, Henry Chance, in varsta de patru ani, iar Daniel Craig, de producatoarea de film Satsuki Mitchell. Actorul britanic are o fiica, Ella, cu fosta lui sotie, actrita scotiana Fiona Loudon, de care a divortat in 1994.

Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din „Prietenie absoluta/ The Constant Gardener” (2005) si a putut fi vazuta recent pe marile ecrane in filmele „Din Raiul Meu/ The Lovely Bones”, de Peter Jackson, si „Agora”, de Alejandro Amenabar.

Ca si ceilalti actori care l-au interpretat pe James Bond, Daniel Craig s-a aflat la o adevarata rascruce din punct de vedere profesional. Celelalte doua roluri majore ale sale, din peliculele „Munchen” (2005) si „Sfidarea/ Defiance” (2008), au marcat evolutia actorului britanic, de la stilul clasic al personajului Bond la o versiune mai elaborata artistic a personajelor principale din aceste filme de actiune.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus