Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Rachel Weisz va juca rolul lui Jackie Kennedy

Rachel Weisz va juca rolul lui Jackie Kennedy

Actrita britanica Rachel Weisz o va interpreta pe cea mai iubita prima doamna a Statelor Unite ale Americii, Jacqueline Kennedy, in filmul biografic „Jackie”. Multi au fost surprinsi de alegerea unei actrite care nu este de origine americana pentru a aparea in rolul lui Jackie, dar asemanarea dintre cele doua si eleganta naturala a lui Rachel Weisz au fost atuurile care au recomandat-o. In plus, a ajutat si faptul ca este logodita cu regizorul filmului, Darren Aronofsky.

Cei doi sunt impreuna din 2002 si au un fiu in varsta de trei ani. Ei au mai lucrat impreuna pentru SF-ul „The Fountain”, care a fost bine primit de critici. In ceea ce priveste accentul ei britanic, Rachel Weisz nu va avea o problema in conturarea personajului, deoarece a mai interpretat in trecut roluri care au necesitat un accent american, cel mai recent dintre ele fiind dintre comedia „Fratii Bloom”, lansata in 2009.

Filmul biografic „Jackie” va urmari cele patru zile dintre asasinarea presedintelui american John F. Kennedy si inmormantarea lui. Actiunea va aborda viata primei doamne dintr-o perspectiva mai intima, surprinzand-o in cea mai vulnerabila, dar si cea mai plina de gratie perioada.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus