Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Raluca Arvat: Mi-e teamă de ipocrizie

Raluca Arvat: Mi-e teamă de ipocrizie

A fost prima prezentatoare de știri sportive din România, model adoptat apoi de mai toate televiziunile. Raluca Arvat este o fire veselă şi iubește ce face. Mai multe am aflat chiar de la ea!

La o aniversare a mătușii mele, am auzit că „bucătar-șef e Nicu“. Deci, bucătar și „Șef e Nicu“ erau două persoane diferite, credeam eu. Cum bucătar știam ce înseamnă, „Șefenicu“ mi se părea mult mai interesant, așa că, atunci când mă întreba cineva ce vreau să mă fac când am să fiu mare, răspundeam „Șefenicu!“ Așa mi-a rămas porecla câțiva ani.

  • Mi-ar plăcea să am din nou șuvițe de toate culorile, ca pe vremea când eram studentă. Lumea mă întreabă dacă folosesc ceva ca să-mi lucească părul la televizor. Nimic, acesta e răspunsul. Lumina reflectoarelor din platoul Știrilor Pro TV face ca părul, mai ales în cazul brunetelor, să lucească.
  • Schiul este pasiunea mea. Îmi place foarte mult să schiez, așa că, de fiecare dată când am timp iarna, fug la munte.
  • Prima dată când am apărut pe sticlă, simțeam că îmi explodează inima, mi se părea că vocea îmi tremura la primele știri din sport pe care le-am prezentat. Deși fusesem corespondent local pentru Știrile Pro TV din Brașov și prezentasem știrile locale, era vorba de ceva nou și aveam, așadar, altfel de emoții.
  • Nu am superstiții. Înainte de a intra în direct, doar îmi spun în gând: „Doamne ajută!“
  • Mi-aș dori s-o am invitată în studio pe Simona Halep – o admir foarte tare. Și pe golgheterul Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia, columbianul James Rodriguez, care după aceea s-a transferat la echipa mea favorită din fotbal, Real Madrid.
  • Mi-e frică de răutatea gratuită și de ipocrizie.
  • Peste zece ani, probabil voi fi tot în televiziune, poate nu neapărat în fața camerelor. Televiziunea este un „microb“ de care se scapă greu. Mi-ar plăcea să am o afacere proprie, dar deocamdată nu zic nimic mai mult.
  • În vacanțe, îmi place să vizitez Țara Hațegului, Austria, Grecia, Cehia… Am mai multe destinații preferate.
  • Cea mai mare nebunie a fost să fac parasailing în Turcia și Grecia. Cred că mi-ar plăcea să sar cu parașuta, dar nu m-am hotărât când se va întâmpla asta.

Articol preluat din ediția de octombrie 2014 a revistei Femeia.

Autor: Mariana Fătulescu

Sursa foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus