Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ramona Badescu: "In adolescenta, eram grasa"

Ramona Badescu: "In adolescenta, eram grasa"

Ramona Badescu a debutat in televiziune, la 4 ani si jumatate. „Atunci am avut ocazia sa-l cunosc pe Amza Pellea, care imi spunea ca sunt mica, ca o sa ma bage intr-o papornita si-o sa ma ia cu el”, isi aminteste ea. La 5 ani, parintii i-au luat un profesor de pian si de franceza. A crescut cu filmele lui Sophia Loren si Alain Delon. „Aveam un oracol in care am strans toate pozele pe care le gaseam in reviste cu Alain Delon”, isi aminteste Romoma Badescu. „Nu stiam ca dupa 20 de ani o sa am ocazia sa-l intalnesc in Italia. Mi-a fost jena sa-i spun ca atunci cand eram mica dormeam cu pozele lui sub perna”.

Daca acum Ramona Badescu este o femeie sexy, nu asa au stat lucrurile cand era adolescenta. „Nu eram fata cea mai frumoasa si cea mai curtata din scoala, pentru ca atunci eram mai grasa”, marturiseste ea. „Eram o fata rezervata, dar incercam sa compensez prin vestimentatie. De mica, am avut o pasiune pentru haine. Aveam relatii la directorul de la fabrica de confectii, avand in vedere ca tatal meu era inginer director. Eram bine imbracata si stiam de pe atunci sa asortez hainele. Imi placeau tinutele clasice si nu purtam blugi, pentru ca aveam impresia ca blugii se poarta doar pe santier”.

Tatal a fost cel care i-a marcat copilaria. Ramona ii stia de frica pentru ca era sever si avea reguli pe care trebuia sa le respecte cu strictete. „Trebuia sa fiu acasa la ora noua. Nu eram tocilara, eram un copil mediu la scoala, dar nu mergeam niciodata cu lectiile neinvatate. Simteam severitatea tatalui meu. Odata, cand trebuia sa fac un disc si nu invatasem versurile, s-a enervat foarte tare. De atunci, nu s-a mai intamplat sa nu stiu cuvintele la cantece”. Mama ei, in schimb, era mai blanda si ii lua tot timpul apararea. Avea o singura nemultumire: ca fiica ei nu voia sa invete sa gateasca. „Mare dreptate avea… Astazi nu stiu sa fac mare lucru”, recunoaste Ramona.

  • Afla ultimele stiri despre vedete pe site-ul www.story.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus