Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Razboiul vaduvelor lui Luciano Pavarotti

Razboiul vaduvelor lui Luciano Pavarotti

Motivul razboiului? Cu o luna inainte sa moara, maestrul Luciano PAVAROTTI a facut o schimbare in testament, anulandu-l pe cel precedent. Toata lumea din jurul lui se intreaba cu stupoare pe care dintre cele doua neveste ale lui o va prefera.

Pe prima, Adua, si pe cele trei fiice ale ei, Giuliana, Cristina si Lorenza? Sau pe cea de-a doua, Nicoletta, fosta lui secretara, cu care s-a casatorit in 2003 si care este mama micutei Alicia, in varsta de 4 ani si jumatate?

Razboiul a pornit intre cele doua tabere, pentru ca si Adua si Nicoletta au in spate sustinatori. Pe de-o parte, Adua si prietenii vechi ai tenorului, iar pe de alta, Nicoletta si gasca ei din showbiz si moda. Prima o acuza pe cea de-a doua ca nu a avut grija de Luciano, care era bolnav de multa vreme, si ca l-a indepartat de prietenii sai.

Adevarul este ca Nicoletta s-a afisat la nunta unui prieten, imbracata la patru ace, cu doar cateva zile inaintea mortii maestrului, insa asta nu inseamna ca nu a avut grija de el. Dar Adua merge chiar mai departe cu acuzatiile si spune ca Nicoletta ar fi profitat de slabiciunea sotului ei pentru a-l forta sa schimbe testamentul. In favoarea ei, bineinteles!

Insa o prietena a Nicolettei asigura ca aceasta nu l-a rugat decat sa adauge un act la testament, prin care sa ii lase apartamentul lui din Central Park, New York. Mai raman insa cele 365 de milioane de euro, caci la atat este estimata averea maestrului. Ce s-a intamplat cu ele si daca s-a facut sau nu un testament nou, vom afla numai peste 3 luni, la deschiderea acestuia.

ARTICOL PUBLICAT IN REVISTA

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus